DayTrading: Środa 1.05.2013
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 1.05.2013
na ejku konfluencja TL respektowanej wcześniej 3 razy i średniej kroczącej... Do tego na h1 i h4 stoch powyżej 80... i na m15 macd zawraca... ciekawe miejsce może byc dla kogoś
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
atlanticos pisze:na ejku konfluencja TL respektowanej wcześniej 3 razy i średniej kroczącej... Do tego na h1 i h4 stoch powyżej 80... i na m15 macd zawraca... ciekawe miejsce może byc dla kogoś
tak wszystko lanie ale jak beda lepsze dane z USa to U J w gore i pociagna pomimo to EUR JPY w gore o ADP dane chyba ze beda zle

-- Dodano: śr 01-05-2013, 12:13 --
pod skalpa teraz ok bo do danych jeszcze 2 h wiec moga schlodziec

- atlanticos
- Maniak
jak będą to będą... gram to co widzę tu i teraz... a jak za godzinę spadnie bomba atomowa to też się coś zmieni i tak możemy sobie gdybać...Nowy123 pisze:atlanticos pisze:na ejku konfluencja TL respektowanej wcześniej 3 razy i średniej kroczącej... Do tego na h1 i h4 stoch powyżej 80... i na m15 macd zawraca... ciekawe miejsce może byc dla kogoś
tak wszystko lanie ale jak beda lepsze dane z USa to U J w gore i pociagna pomimo to EUR JPY w gore o ADP dane chyba ze beda zle

jeśli do danych zacznie zarabiac to ustawie na Be+1 i tyle...a jak nie to niech leci gdzie chce

pod skalpa teraz ok bo do danych jeszcze 2 h wiec moga schlodziecatlanticos pisze:jak będą to będą... gram to co widzę tu i teraz... a jak za godzinę spadnie bomba atomowa to też się coś zmieni i tak możemy sobie gdybać...Nowy123 pisze:atlanticos pisze:na ejku konfluencja TL respektowanej wcześniej 3 razy i średniej kroczącej... Do tego na h1 i h4 stoch powyżej 80... i na m15 macd zawraca... ciekawe miejsce może byc dla kogoś

Nie rozumiem czegos wiec moze ktos bedzie tak dobry i mi wytlumaczy.
W poniedzialek naplynely dobre dane z USA czy to nie powinno zachecac do kupowania USD, lub przynajmniej wyprzedazy EURO? a co za tym idzie do lapania kolejnych S-ek na tej parze ?
W poniedzialek naplynely dobre dane z USA czy to nie powinno zachecac do kupowania USD, lub przynajmniej wyprzedazy EURO? a co za tym idzie do lapania kolejnych S-ek na tej parze ?
moze tego retesta zrobia do 128 50 na M 5 podwojny szczycik zrobiliatlanticos pisze:jak będą to będą... gram to co widzę tu i teraz... a jak za godzinę spadnie bomba atomowa to też się coś zmieni i tak możemy sobie gdybać...Nowy123 pisze:atlanticos pisze:na ejku konfluencja TL respektowanej wcześniej 3 razy i średniej kroczącej... Do tego na h1 i h4 stoch powyżej 80... i na m15 macd zawraca... ciekawe miejsce może byc dla kogoś
jeśli do danych zacznie zarabiac to ustawie na Be+1 i tyle...a jak nie to niech leci gdzie chce![]()
atlanticos pisze:na ejku konfluencja TL respektowanej wcześniej 3 razy i średniej kroczącej... Do tego na h1 i h4 stoch powyżej 80... i na m15 macd zawraca... ciekawe miejsce może byc dla kogoś
uwazaj z ejkiem. wg mnie wybilismy opor i prawdopodobnie zrobimy sobie na nim teraz wsparcie (ok 1,2840-60). oprocz tego na m30 zaczyna ładnie sie rysowac prowzrostowa sekwencja HH-HL + 1,2837-44 mała strefa popytu.
osobiscie czekam na retest i daje long jak bedzie cos ładnego ma m5
- atlanticos
- Maniak
przeczytaj ostatnie dwie strony wczorajszego daytrading...tam było to dość intensywnie poruszane pod koniec dnia...birkof86 pisze:Nie rozumiem czegos wiec moze ktos bedzie tak dobry i mi wytlumaczy.
- kosmowariat
- Gaduła
Powiem nawet inaczej, napłynęło trochę dobrych i trochę złych (mniej dobrych). W obu wariantach cena UPbirkof86 pisze:Nie rozumiem czegos wiec moze ktos bedzie tak dobry i mi wytlumaczy.
Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
- ZielonaMgielka
- Maniak
birkof86 pisze:Nie rozumiem czegos wiec moze ktos bedzie tak dobry i mi wytlumaczy.
Dobre dane dla US to ostatnio miecz obusieczny. Z jednej strony pozytywny nastroj na gieldzie i kupowanie wyzej oprocentowanych walut a z drugiej zwiastun nadchodzacych ciec w QE i co za tym idzie... umacniania sie USD.