DayTrading: Środa 1.05.2013
- roberttheus
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 1.05.2013
gra ktos pod dzisiejsze dane moze? na jakiej parze i z jakim tp?
windsurfing na falach trendu
Nie wiem. Cały czas się uczę i myslę na głosBOCZEK pisze:EDEK S i Ejek też S ? GOLD L??cytrynek pisze: a FED według zapowiedzi Pana B.B. zwolni tempo zakupów aktywów z poziomu 85000000000 do 50000000000 dolarów miesięcznieUjek L Kabel S

P.S.
Korelacja sobie a rynek sobie

Ostatnio zmieniony 01 maja 2013, 11:57 przez cytrynek, łącznie zmieniany 2 razy.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
niezle...antoniZ pisze:
Edit: Zulusi S=72,3% !

Już 73,7% !!rafmax pisze:niezle...antoniZ pisze:
Edit: Zulusi S=72,3% !
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
no to LantoniZ pisze:Już 73,7% !!rafmax pisze:niezle...antoniZ pisze: Edit: Zulusi S=72,3% !

na BRENCIE TYMCZASEM PODŁOGA

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Wiem, że takie trochę wróżenie z fusów, ale potrzebowałem tej informacji. DziękiZielonaMgielka pisze:Ciezko stwierdzic. Spodziewalbym sie raczej kaskady stopow na obszarze 1.32-1.321.gervazy pisze:@Zielona Mgiełka
Mam pytanie
Jak wysoko może sięgnąć kurs edka w trakcie realizacji buy stopów powyżej 1,32?

Szczególnie że teraz (zdaje się) przybywa trochę tych zleceń

- kk.dreamer
- Pasjonat
skorekci, czy nie, to i tak mozesz wstawicrabit pisze:Rafmax, jak sie przynajmniej nie skorekci od 3200 to na caly nastepny tydzien wstawiam stopke "ze mnie dupa nie trejder"...

Kable jest w ciekwym miejscu
i fibo czasowe tez sie zbiega
banksterka na S jaki target maja 

i fibo czasowe tez sie zbiega

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Masz racje , poki co zadnego potwierdzenia tam jeszcze nie ma . Wszystko zalezy od techniki wejscia w rynek . Mozna szukac miejsc w ktorych cena zrobi to czego oczekujemy i stawiac oczekujace lub wchodzic z reki . Mozna czekac na potwierdzenie, czy to PA lub inne. Pierwsze jest lepsze bo bardziej profitowe ale bardziej ryzykowne (?) .rafmax pisze:tylko nie ma zadnego potwierdzenia
-- Dodano: śr 01-05-2013, 11:08 --
Lepszy od ciebie .zeuss pisze:skorekci, czy nie, to i tak mozesz wstawicrabit pisze:Rafmax, jak sie przynajmniej nie skorekci od 3200 to na caly nastepny tydzien wstawiam stopke "ze mnie dupa nie trejder"...

Masz polot...

Ze mnie dupa nie trejder!!!