DayTrading: Środa 1.05.2013
Re: DayTrading: Środa 1.05.2013
A jak sądzicie, EBC obetnie stopy jutro? I jak to wpłynie wg Was na Eur/Usd?
zadziwiajace jest jak niektorzy lubia sie pakowac prosto w paszcze lwa (grac pod prad bez zadnego potwierdzenia) 

- ZielonaMgielka
- Maniak
To jakies 200-400 pipsow dziennie. Za glupi jestem zeby to zrozumiecantoniZ pisze:@ZielonaMgielka,
wodzów to jest dwóch, jeden gra klasycznie a drugi tzw "scoutami".
Ten drugi ma dobre wyniki od miesiąca (1000-2000 pips tygodniowo).
Ja nie mam czasu siedzieć całymi dniami nad wykresami więc korzystam z jego przemyśleń.
żaba ja od 1.3190 i co 50 pips będę dokładał do kotła.
@Nowy123 nie zoładkuj się tak, podwójny szczyt prawie gotowy (daily) na us.30.
Trzymam kciuki abyś wreszcie zarobił krocie ...

Rafmax, jak sie przynajmniej nie skorekci od 3200 to na caly nastepny tydzien wstawiam stopke "ze mnie dupa nie trejder"...
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

kabel
na tym zdjęciu tego nie widać ale dojechaliśmy do dwóch - obecnie skrzyżowanych linii trendu. Jeżeli to miejsce puści to będzie tak:
na tym zdjęciu tego nie widać ale dojechaliśmy do dwóch - obecnie skrzyżowanych linii trendu. Jeżeli to miejsce puści to będzie tak:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
E J MA 100 na 1 h zatrzymala zobaczymy czy retest do 128 49 okolic zrobia 

zamiast stopki powiedz czemu ma sie skorekcic na chwile obecna, sa jakies sygnały? wstaw jakis wykres albo cos.rabit pisze:Rafmax, jak sie przynajmniej nie skorekci od 3200 to na caly nastepny tydzien wstawiam stopke "ze mnie dupa nie trejder"...
wg mnie, przynajmniej ze strony PA nic nie widze...

Bemowo pisze:kabel
nizej krech z retestem do lini powrot i dopiero decyzja
- atlanticos
- Maniak
Bemowo pisze:kabel
dopóki nie puści dla mnie mamy S... jak puści to będzie czas na L na retescie...kanał od 8 tygodni jest respektowany i jak dla mnie brak przesłanek do wybicia... widzę powrót do dolnej bandy ale.... to tylko rynek

mam na mysli ten kanal h4 nie ten na Twoim screenie oczywiscie
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
atlanticos pisze:Bemowo pisze:kabel
dopóki nie puści dla mnie mamy S... jak puści to będzie czas na L na retescie...kanał od 8 tygodni jest respektowany i jak dla mnie brak przesłanek do wybicia... widzę powrót do dolnej bandy ale.... to tylko rynek![]()
ciekwe mnie co te banki c ograja na S na kablu