ja kabla widzę na tygodniowym takBemowo pisze:powracając do wątku trendu na kablu to dla mnie jest trend boczny
Mamy także nowy trójkąt
MACD praktycznie zdechł

ja kabla widzę na tygodniowym takBemowo pisze:powracając do wątku trendu na kablu to dla mnie jest trend boczny
Mamy także nowy trójkąt
MACD praktycznie zdechł
Gdybym spekulował na kablu to zgadzam się w 100% z analizą. Banki również siedzą w szortach maksymalna odchyłka w górę to gdzieś okolice 1.56atlanticos pisze:ja kabla widzę na tygodniowym takBemowo pisze:powracając do wątku trendu na kablu to dla mnie jest trend boczny
Mamy także nowy trójkąt
MACD praktycznie zdechł
to drugie miejsce mnie przekonuje, bo byłem dzisiaj w nowej pasmanteriiatlanticos pisze:ja kabla widzę na tygodniowym takBemowo pisze:powracając do wątku trendu na kablu to dla mnie jest trend boczny
Mamy także nowy trójkąt
MACD praktycznie zdechł
Nom na D1 jest kanał wzrostowy,wzrosty to scenariusz bazowy, na kablu i ejku również.Bemowo pisze:ja byłem na WTI, obecnie czekam na S
Warto zerknąć na miesięczny.
na załączonym edku widać w jakim miejscu jesteśmy, ale knot musi być
Bemowo pisze:to drugie miejsce mnie przekonuje, bo byłem dzisiaj w nowej pasmanteriiatlanticos pisze:ja kabla widzę na tygodniowym takBemowo pisze:powracając do wątku trendu na kablu to dla mnie jest trend boczny
Mamy także nowy trójkąt
MACD praktycznie zdechł
roberttheus pisze:dobrze by było gdyby w czwartek EBC mocno rozczarował to będzie później miejsce na wzrosty aktualne moje pozycje to:
gbpjpy sell at 151.403 tp 150.130
usdjpy buy at 97.250 tp 98.700
pożyjemy zobaczymy w korelacji jest zawsze pewna odchyłka która pozwala zarabiać nawet gdybyśmy totalnie otworzyli pozycje w kompletnie złym miejscu
liczę że kabel pociągnie gbp/jpy do poziomu TP a poźniej zwrot akcji i lecimy do nieba.. analizę robię raz dziennie zawsze mogę zmienić zdanie na dzień dzisiejszy obie pozycje przyniosą mi TPNowy123 pisze:roberttheus pisze:dobrze by było gdyby w czwartek EBC mocno rozczarował to będzie później miejsce na wzrosty aktualne moje pozycje to:
gbpjpy sell at 151.403 tp 150.130
usdjpy buy at 97.250 tp 98.700
pożyjemy zobaczymy w korelacji jest zawsze pewna odchyłka która pozwala zarabiać nawet gdybyśmy totalnie otworzyli pozycje w kompletnie złym miejscu
to hedga robisz czy co bo jesli UJ w gore to i GBP JPY w gorechyba ze liczys ze kabel bedzie juz szedl w dol ipociegnie GBP JPY