DayTrading: Wtorek 30.04.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 30 kwie 2013, 23:38

Wzrost
14
30%
Bez zmian
4
9%
Spadek
28
61%

Liczba głosów: 46

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 30.04.2013

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

birkof86 pisze:Kiedy sie kiwi ozywi oto jest pytanie, bo chyba cos za dlugo sie w tej gornej bandzie trzyma.
Dokladnie :) Czas wybic sie wyzej i przetestowac ostatnia gorke i okolice 0.87.
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2013, 15:38 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

powiem jasno rynek gra pod dobre dane jak będą ciulowe awersja do ryzyka się właczy i lecimy w dół ale narazie scenariuszem bazowym powinny być wzrosty
windsurfing na falach trendu

kuchara23
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kuchara23 »

Majówka ruszy za chwilę pełną parą, ale w czwartek 2 maja mamy istotne wydarzenie rynkowe - zostanie podjęta decyzja EBC odnośnie dalszego kształtu polityki monetarnej.

Deejay24h
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Deejay24h »

ała.

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

nie ma bata na edka :lol: jedziemy do nastepnej strefy podazy z 17,04
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2013, 15:42 przez rafmax, łącznie zmieniany 1 raz.
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

testują opór na 97.68 narazie działa kolejny na 97.899
windsurfing na falach trendu

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

kk.dreamer pisze:No wlasnie edzia tez widze. Rozumiem ze dane byly
Ee tam dane , moim zdanierm technicznie pocisli , cos trzeba zarobic na majowke. :D
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

rabit pisze:
Ee tam dane , moim zdanierm technicznie pocisli , cos trzeba zarobic na majowke. :D
kurde nie zalapalam sie na edka, wrrr, spacerow mi sie zachcialo. gdzies sie trzeba wbic
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

rafmax pisze:
Nowy123 pisze:[quote="rafmaxquote="Nowy123"]U J zorbili na 1 h podwojne jakies denko lecz tutaj koreklacja z SP500 jest zamias Edka to chyba U J podbija pejsy pod wczorajsze poziomy na jakich skonczyli na SP500
mowiłem ci, nie rob ludziom wody z mozgu z jakims sztucznym podciaganiem pod pejsów, pod zakonczenia, otwarcia bo to nie ma miejsca i tak nie działa. chyba ze mnie oswiecisz i wytłumaczysz logicznie dlaczego, skad to sie bierze, w jakim celu itd. tylko nie pisz "ahahaha wez człowieku tyle razy pisałem o tym ze czesto podciagaja..."

odpimpaj sie czlowieku odemnie bo nie raz udawadnialem ze podciagali i na tych ruchac dal osie zarobic teraz patrze na EDKA co pod kasowy USa zrobia a co na U J juz zrobili i na jakich poziomach skonczyli wczoraj a gdzie ida wiec wara to ze udupiles gdzies i teraz czepiasz sie jak rzep psiego ogona kazdego i chce by Ci ktos cos udawanial bo nie ufny to juz twoja sprawa :lol: :lol: :lol: ucz sie bo na nauke nie za pozno a teraz patrz na EUR USD c orobi BEZ ODBIORU :lol: :lol: :lol:[/quote]

o matuchno...rece opadaja do ciebie . zaiste wytłumaczyłes mi dokładnie i juz teraz wiem o co kaman :lol:

a z edkiem to nie zadne podciaganie pod cos, pod kogos ani nic z tych rzeczy, masz moje wyjasnienie kilka stron wstecz dlaczego. przypomne ci: ODBILISMY OD STREFY POPYTU.

zauwaz ze "normalnych" , merytorycznych gosci sie nie czepiam. natomiast widzimisiów, sciemniaczy i zaklinaczy trendów na sp500 i nie tylko nalezy weryfikowac.

Ot cała filozofia.

ps: nadal czekam na sensowne wyjasnienie twoich teorii odnosnie wyciagania, podciagania pod cos.[/quote]

zaklinacz dobre sobie nie dosc ze nie raz to juz opisywane bylo i nie raz pokazywane to bylo to ty mi tu z widzimisie wylatujesz szkoda mi czasu na Ciebie sfrustrowany za bardzo jestes

popyt popytem a wejscie USa tego juz nie widzisz bez odbioru U J skorelowane jest jak AUD JPY Z SP500 c osie stalo gdzie wrócili nie raz pisalem ze na tych powrotach itp mozna ladne DT ugrac

zaklinacz trendu na Sp500 dobre sobie jak lapalem S 1590 spadek na 1550 na Dax pisalem o 7930 7950 S spadl na 7630 a nawet niezej 200 ptk pozniej o L pisalem teraz siedzie na S znowu od tych poziomow jak i na SP500 a ty bierze L twoja sprawa a ode mnie odpierpapier........ kazdy decyzje podejmuję sam frustrat straszny

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

kk.dreamer pisze:
rabit pisze:
kurde nie zalapalam sie na edka, wrrr, spacerow mi sie zachcialo. gdzies sie trzeba wbic
moim zdaniem pownien byc retest 1,3110-20, a czy nizej - tego nie wiem.
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Zablokowany