rafmax pisze:Nowy123 pisze:[quote="rafmaxquote="Nowy123"]U J zorbili na 1 h podwojne jakies denko lecz tutaj koreklacja z SP500 jest zamias Edka to chyba U J podbija pejsy pod wczorajsze poziomy na jakich skonczyli na SP500
mowiłem ci, nie rob ludziom wody z mozgu z jakims sztucznym podciaganiem pod pejsów, pod zakonczenia, otwarcia bo to nie ma miejsca i tak nie działa. chyba ze mnie oswiecisz i wytłumaczysz logicznie dlaczego, skad to sie bierze, w jakim celu itd. tylko nie pisz "ahahaha wez człowieku tyle razy pisałem o tym ze czesto podciagaja..."
odpimpaj sie czlowieku odemnie bo nie raz udawadnialem ze podciagali i na tych ruchac dal osie zarobic teraz patrze na EDKA co pod kasowy USa zrobia a co na U J juz zrobili i na jakich poziomach skonczyli wczoraj a gdzie ida wiec wara to ze udupiles gdzies i teraz czepiasz sie jak rzep psiego ogona kazdego i chce by Ci ktos cos udawanial bo nie ufny to juz twoja sprawa

ucz sie bo na nauke nie za pozno a teraz patrz na EUR USD c orobi BEZ ODBIORU

[/quote]
o matuchno...rece opadaja do ciebie . zaiste wytłumaczyłes mi dokładnie i juz teraz wiem o co kaman
a z edkiem to nie zadne podciaganie pod cos, pod kogos ani nic z tych rzeczy, masz moje wyjasnienie kilka stron wstecz dlaczego. przypomne ci: ODBILISMY OD STREFY POPYTU.
zauwaz ze "normalnych" , merytorycznych gosci sie nie czepiam. natomiast widzimisiów, sciemniaczy i zaklinaczy trendów na sp500 i nie tylko nalezy weryfikowac.
Ot cała filozofia.
ps: nadal czekam na sensowne wyjasnienie twoich teorii odnosnie wyciagania, podciagania pod cos.[/quote]
zaklinacz dobre sobie nie dosc ze nie raz to juz opisywane bylo i nie raz pokazywane to bylo to ty mi tu z widzimisie wylatujesz szkoda mi czasu na Ciebie sfrustrowany za bardzo jestes
popyt popytem a wejscie USa tego juz nie widzisz bez odbioru U J skorelowane jest jak AUD JPY Z SP500 c osie stalo gdzie wrócili nie raz pisalem ze na tych powrotach itp mozna ladne DT ugrac
zaklinacz trendu na Sp500 dobre sobie jak lapalem S 1590 spadek na 1550 na Dax pisalem o 7930 7950 S spadl na 7630 a nawet niezej 200 ptk pozniej o L pisalem teraz siedzie na S znowu od tych poziomow jak i na SP500 a ty bierze L twoja sprawa a ode mnie odpierpapier........ kazdy decyzje podejmuję sam frustrat straszny