DayTrading: Wtorek 30.04.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 30 kwie 2013, 23:38

Wzrost
14
30%
Bez zmian
4
9%
Spadek
28
61%

Liczba głosów: 46

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 30.04.2013

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

rafmax pisze:
Nowy123 pisze:U J zorbili na 1 h podwojne jakies denko lecz tutaj koreklacja z SP500 jest zamias Edka to chyba U J podbija pejsy pod wczorajsze poziomy na jakich skonczyli na SP500
mowiłem ci, nie rob ludziom wody z mozgu z jakims sztucznym podciaganiem pod pejsów, pod zakonczenia, otwarcia bo to nie ma miejsca i tak nie działa. chyba ze mnie oswiecisz i wytłumaczysz logicznie dlaczego, skad to sie bierze, w jakim celu itd. tylko nie pisz "ahahaha wez człowieku tyle razy pisałem o tym ze czesto podciagaja..."

odpimpaj sie czlowieku odemnie bo nie raz udawadnialem ze podciagali i na tych ruchac dal osie zarobic teraz patrze na EDKA co pod kasowy USa zrobia a co na U J juz zrobili i na jakich poziomach skonczyli wczoraj a gdzie ida wiec wara to ze udupiles gdzies i teraz czepiasz sie jak rzep psiego ogona kazdego i chce by Ci ktos cos udawanial bo nie ufny to juz twoja sprawa :lol: :lol: :lol: ucz sie bo na nauke nie za pozno a teraz patrz na EUR USD c orobi BEZ ODBIORU :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

edek w ciągu obecnego m30 może się trochę cofnąć i znó do góry, ogólnie ma sporo miejsca na wzrosty ale biorąc pod uwagę dpo to sam nie wchodzę , lkę jedną zamknąłem teraz może mocno szarpać

http://www.mql5.com/en/charts/223564/eu ... ari-uk-ltd
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

crok. pisze:
rafmax pisze:
Nowy123 pisze:U J zorbili na 1 h podwojne jakies denko lecz tutaj koreklacja z SP500 jest zamias Edka to chyba U J podbija pejsy pod wczorajsze poziomy na jakich skonczyli na SP500
mowiłem ci, nie rob ludziom wody z mozgu z jakims sztucznym podciaganiem pod pejsów, pod zakonczenia, otwarcia bo to nie ma miejsca i tak nie działa. chyba ze mnie oswiecisz i wytłumaczysz logicznie dlaczego, skad to sie bierze, w jakim celu itd. tylko nie pisz "ahahaha wez człowieku tyle razy pisałem o tym ze czesto podciagaja..."

tak dobrze, ze potrafisz to logicznie przeczytac bo ja nie umiem .

tyle razy opisywalem dalej swoje

prosta opcja pod wejscie usa przed lub jak juz USAki wchodza do gry czesto i nie raz bylo to przerabiane KURSY EUR USD po zdolowaniu na UE sesji wraca do poziomow na jakich skonczyli gre USAKi teraz KPW prosciej juz tego nie mozna pisac i nie raz to juz bylo przerabiane i opisywane

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

no cóż kiepskie dane z japonii w nocy dobre ze stanów jak narazie więc jak ma nie iść w górę! widać że jen jest jeszcze zbyt mocny co nie służy gospodarce kwitnącej wiśni

-- Dodano: wt 30-04-2013, 14:17 --

myślę że optimum dla jena w stosunku do dolca to poziomy 115-120

-- Dodano: wt 30-04-2013, 14:17 --

i tam idziemy!
windsurfing na falach trendu

Awatar użytkownika
Adam
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Adam »

rajdel pisze:hahaha mam to samo z aliorem ja pierd....masakra, mówią, że rekompensaty poprzez reklamacje hehehe

-- Dodano: 30 kwie 2013, 14:38 --

jedna pozycja mi została - edek heheh widać jego nie da się zamknąć :p
no i żeście wykrakali ja juz też mam trzeba bylo siedzieć cicho to możne :lol: by bokiem ;przeszło
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

nie raz to opisywane bylo ze mozna na tych ruchac zarobic szczególnie ci co graja na Dt i skalpy

a teraz zobacz gdzie USa skonczyla zabawe na EUR USD wczoraj a gdzie kurs jest teraz :) przed otwarciem kasowego w USA ;)

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

Nowy123 pisze:
rafmax pisze:

odpimpaj sie czlowieku odemnie bo nie raz udawadnialem ze podciagali i na tych ruchac dal osie zarobic teraz patrze na EDKA co pod kasowy USa zrobia a co na U J juz zrobili i na jakich poziomach skonczyli wczoraj a gdzie ida wiec wara to ze udupiles gdzies i teraz czepiasz sie jak rzep psiego ogona kazdego i chce by Ci ktos cos udawanial bo nie ufny to juz twoja sprawa :lol: :lol: :lol: ucz sie bo na nauke nie za pozno a teraz patrz na EUR USD c orobi BEZ ODBIORU :lol: :lol: :lol:

o matuchno...rece opadaja do ciebie . zaiste wytłumaczyłes mi dokładnie i juz teraz wiem o co kaman :lol:

a z edkiem to nie zadne podciaganie pod cos, pod kogos ani nic z tych rzeczy, masz moje wyjasnienie kilka stron wstecz dlaczego. przypomne ci: ODBILISMY OD STREFY POPYTU.

zauwaz ze "normalnych" , merytorycznych gosci sie nie czepiam. natomiast widzimisiów, sciemniaczy i zaklinaczy trendów na sp500 i nie tylko nalezy weryfikowac.

Ot cała filozofia.

ps: nadal czekam na sensowne wyjasnienie twoich teorii odnosnie wyciagania, podciagania pod cos.
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

Nowy123 pisze:nie raz to opisywane bylo ze mozna na tych ruchac zarobic szczególnie ci co graja na Dt i skalpy

a teraz zobacz gdzie USa skonczyla zabawe na EUR USD wczoraj a gdzie kurs jest teraz :) przed otwarciem kasowego w USA ;)
nie rozumiem jednego slowa: kasowy
wrocilam do domu, ejek znowu na 128 i weź badz tu madry
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2013, 15:24 przez kk.dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

rafmax wiesz że Cię popieram :564: :569: :d chłop się TVNcnbc naoglądał i tam się tak wyrażają kasowy rynek USA ciul mnie obchodzi co to znaczy mnie interesują tylko trendy opory i wsparcia. Jestem tylko ja i rynek i weryfikujemy prawdopodobieństwo
windsurfing na falach trendu

Damiano1100
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Damiano1100 »

kk.dreamer pisze:
Nowy123 pisze:nie raz to opisywane bylo ze mozna na tych ruchac zarobic szczególnie ci co graja na Dt i skalpy

nie rozumiem jednego slowa: kasowy
wrocilam do domu, ejek znowu na 128 i weź badz tu madry
Rynek kasowy czyli rynek obrotu papierami wartościowymi przeciwieństwo terminowy (nazwy pochodzą od sposobu rozliczenia, płatności) kasowy to akcje, obligacje itp...

Zablokowany