www.liteforex.org

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
NewTrader
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: NewTrader »

nie no bez jaj.. chłopie jak ty chcesz zarabiac na forex jak nawet nie potrafisz sie zalogowac do mt4?

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

indor1987 pisze:ale jak sie loguje to mam dostep tylko do serwera z rachunkami demo
Bez obrazy, ale :
Chcesz grać na realu a nie masz pojęcia nawet o podstawowych funkcjach Mt4 ?? Stracisz wszystkie pieniądze expresem. Wydaj lepiej na browara czy panienki. A poćwicz na demo, i to długo.

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: ta

indor1987 pisze:dobrzy jestescie nie dziwie sie ze 95% ludzi przegrywa skoro wygrywajace 5% tak pomaga mniej doswiadczonym i nie martwcie sie o moje pieniadze na demo wyrobilem 250% w ostatnie 3 miesiace gram na demo dlugo ale skoro nigdy nie gralem w realu to zkad moge wiedziec jak mam sie zalogowac i to na dodatek w cypryjskiej firmie serdeczne dzieki za pomoc panowie inwestorzy

hahahaha ale Mnie rozbawiłeś :)

Logowanie na demo czy Reala rożni się tylko tym, że zmieniasz serwer z DEMO NA LIVE. Wyniki na Demo Mnie jakoś mało obchodzą. 250% w 3 miechy ?? w 1 dzień robiłem więcej na demo 8)

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: O

indor1987 pisze:ale nie laczy mnie z serwerem real jak napisalem wyzej a wy tutaj potraficie tylko drwic i nabijac sie czy jest tu ktos kto moze mi pomoc a nie tylko drwic aha pamietaj "WYGRYWAJA NIE NAJMADRZEJSI A NAJWYTRWALSI"
A może Ci poprostu jeszcze kasy nie zaksięgowali na koncie. Dlatego rachunek masz nieaktywny.

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: o

indor1987 pisze:i nie mozna bylo tak od razu czyli dopier jak forsa bedie na koacie bede mial dostep do swojego rachunku czy tak??
Zgadza się. Dopiero PO zaksięgowaniu, będzie rachunek aktywny.

Ps. komentarze zostaw dla siebie lub na priv.

ODPOWIEDZ