www.liteforex.org
Re: ta
indor1987 pisze:dobrzy jestescie nie dziwie sie ze 95% ludzi przegrywa skoro wygrywajace 5% tak pomaga mniej doswiadczonym i nie martwcie sie o moje pieniadze na demo wyrobilem 250% w ostatnie 3 miesiace gram na demo dlugo ale skoro nigdy nie gralem w realu to zkad moge wiedziec jak mam sie zalogowac i to na dodatek w cypryjskiej firmie serdeczne dzieki za pomoc panowie inwestorzy
hahahaha ale Mnie rozbawiłeś

Logowanie na demo czy Reala rożni się tylko tym, że zmieniasz serwer z DEMO NA LIVE. Wyniki na Demo Mnie jakoś mało obchodzą. 250% w 3 miechy ?? w 1 dzień robiłem więcej na demo

Re: O
A może Ci poprostu jeszcze kasy nie zaksięgowali na koncie. Dlatego rachunek masz nieaktywny.indor1987 pisze:ale nie laczy mnie z serwerem real jak napisalem wyzej a wy tutaj potraficie tylko drwic i nabijac sie czy jest tu ktos kto moze mi pomoc a nie tylko drwic aha pamietaj "WYGRYWAJA NIE NAJMADRZEJSI A NAJWYTRWALSI"
Re: o
Zgadza się. Dopiero PO zaksięgowaniu, będzie rachunek aktywny.indor1987 pisze:i nie mozna bylo tak od razu czyli dopier jak forsa bedie na koacie bede mial dostep do swojego rachunku czy tak??
Ps. komentarze zostaw dla siebie lub na priv.