oil, z tego co zaobserowałem, a gram na nim od ponad miesiąca, zbytnio nie reaguje na dane...
znaczy na dane dot gospodarki, co innego na zaspasy ropy czy inne...
DayTrading: Poniedziałek 29.04.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 29.04.2013
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Co do złota, to osobiście sądzę, że rośnie pod obniżkę stóp procentowych. Moje założenie jest takie, że na razie stopy pozostaną bez zmian, więc w momencie publikacji należałoby sprzedawać. Podobnie ma się z giełdami strefy Euro.
-
Bemowo
uwaga usd pln
prognoza Atlanticosa sprawdzona na 100 %
prognoza Atlanticosa sprawdzona na 100 %
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
proba wybicia lfagi na 1 h rprez pejsikow czekamy na retest edku
- roberttheus
- Maniak

czy gra ktoś na ujku jest jakaś szansa że spadnie jeszcze niżej niż jest obecnie??
windsurfing na falach trendu
Jest bardzo duża szansa na to że spadnie nawet na 95, przynajmniej w/g mnie.roberttheus pisze:czy gra ktoś na ujku jest jakaś szansa że spadnie jeszcze niżej niż jest obecnie??
- roberttheus
- Maniak

no cóż więc trzymam skę mimo wszystko jak spadnie to założę stop loss na wejściu 98psxor pisze:Jest bardzo duża szansa na to że spadnie nawet na 95, przynajmniej w/g mnie.roberttheus pisze:czy gra ktoś na ujku jest jakaś szansa że spadnie jeszcze niżej niż jest obecnie??
windsurfing na falach trendu
mam na ujku L jak narazie i szykowalem sie na 99 w średnim ale coś mu nie mrawo idzie. a kabel świrzy 
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2013, 14:16 przez miskof7, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie sugeruj się mną, ja na UJku nie gram, woje ejka bo tu przynajmniej wiem w jaką stronę poleci, tylko nie wiem kiedy.roberttheus pisze:no cóż więc trzymam skę mimo wszystko jak spadnie to założę stop loss na wejściu 98psxor pisze:Jest bardzo duża szansa na to że spadnie nawet na 95, przynajmniej w/g mnie.roberttheus pisze:czy gra ktoś na ujku jest jakaś szansa że spadnie jeszcze niżej niż jest obecnie??
Swoją drogą zastanawiam się skąd te wzrostu na edziu, banksterka ? dla mnie to super, mam piękne grube pozycje pod spadki, natomiast nie wiem ocb.
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2013, 14:17 przez psxor, łącznie zmieniany 1 raz.
Dokąd ten edek doleci Panowie?