jak tak bedzie to masz u mnie piwoatlanticos pisze:cierpliwosc sie opłaciła na kablu... naprawdę uważam ze mamy fajne miejsce startowe do lotu w otchłań w średnim terminie...choc widze to tak ze najpierw zejdziemy do 1.54 okolice, potem jeszcze jeden UP choć niekoniecznie i trzeba bedzie sie wtedy przyjrzec wykresowi (jeśli UP to pod 1.5550-1.56) i dopiero kilku tygodniowe spadki
DayTrading: Poniedziałek 29.04.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 29.04.2013
- atlanticos
- Maniak

osobiście pod taki scenariusz gram bo \pisałem o nim w tamtym tygodniu i dziś rano... po 1.5535 wszedłem w S bo nie wytrzymałem az tak cierpliwie zeby czekac do 1.5550 ale sadze ze 100 pipsow na poczatek do wyjecia...SL trzeba bedzie przestawiac i zobaczymy dokad samolot dolecibirkof86 pisze:jak tak bedzie to masz u mnie piwoatlanticos pisze:cierpliwosc sie opłaciła na kablu... naprawdę uważam ze mamy fajne miejsce startowe do lotu w otchłań w średnim terminie...choc widze to tak ze najpierw zejdziemy do 1.54 okolice, potem jeszcze jeden UP choć niekoniecznie i trzeba bedzie sie wtedy przyjrzec wykresowi (jeśli UP to pod 1.5550-1.56) i dopiero kilku tygodniowe spadki
świeczka na h4 która zamyka sie za 4 minuty podpowiada mi że mam racje...ale grubasy oszukuja i zagladaja w karty wiec maja przewage
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
bnracia z Bemowem inne wersjeatlanticos pisze:osobiście pod taki scenariusz gram bo \pisałem o nim w tamtym tygodniu i dziś rano... po 1.5535 wszedłem w S bo nie wytrzymałem az tak cierpliwie zeby czekac do 1.5550 ale sadze ze 100 pipsow na poczatek do wyjecia...SL trzeba bedzie przestawiac i zobaczymy dokad samolot dolecibirkof86 pisze:jak tak bedzie to masz u mnie piwoatlanticos pisze:cierpliwosc sie opłaciła na kablu... naprawdę uważam ze mamy fajne miejsce startowe do lotu w otchłań w średnim terminie...choc widze to tak ze najpierw zejdziemy do 1.54 okolice, potem jeszcze jeden UP choć niekoniecznie i trzeba bedzie sie wtedy przyjrzec wykresowi (jeśli UP to pod 1.5550-1.56) i dopiero kilku tygodniowe spadkiSL poczatkowego nie ustawilem i jesli pojdzie w gore to nawet do 1.57 nie dotykam transakcji choc nie widze możliwosci przebicia górnej bandy kanału i poziomu 1.56... rynek zweryfikuje
świeczka na h4 która zamyka sie za 4 minuty podpowiada mi że mam racje...ale grubasy oszukuja i zagladaja w karty wiec maja przewageha ha
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
atlanticos pisze:osobiście pod taki scenariusz gram bo \pisałem o nim w tamtym tygodniu i dziś rano... po 1.5535 wszedłem w S bo nie wytrzymałem az tak cierpliwie zeby czekac do 1.5550 ale sadze ze 100 pipsow na poczatek do wyjecia...SL trzeba bedzie przestawiac i zobaczymy dokad samolot dolecibirkof86 pisze:jak tak bedzie to masz u mnie piwoatlanticos pisze:cierpliwosc sie opłaciła na kablu... naprawdę uważam ze mamy fajne miejsce startowe do lotu w otchłań w średnim terminie...choc widze to tak ze najpierw zejdziemy do 1.54 okolice, potem jeszcze jeden UP choć niekoniecznie i trzeba bedzie sie wtedy przyjrzec wykresowi (jeśli UP to pod 1.5550-1.56) i dopiero kilku tygodniowe spadkiSL poczatkowego nie ustawilem i jesli pojdzie w gore to nawet do 1.57 nie dotykam transakcji choc nie widze możliwosci przebicia górnej bandy kanału i poziomu 1.56... rynek zweryfikuje
świeczka na h4 która zamyka sie za 4 minuty podpowiada mi że mam racje...ale grubasy oszukuja i zagladaja w karty wiec maja przewageha ha
ja podobnie ale eske mam na 1.55245 ...
jestem po lekturze raportu aliora i maja podobne prognozy zakres zmian 1.5295 - 1.5605 i nastawienie na spadek.
ja mam inny problem jeszcze pod koniec tamtego tygodnia wpościłem się w eur/gbp i troche gryze palucha bo jakos tak nonszalancko i bez pomyslunku. ale jak kabelek peknie to tu powinien L dac rade czy nie bardzo?
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2013, 13:04 przez miskof7, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak

przecież nigdzie nie jest napisane że ja i Bemowo musimy się zawsze zgadzać... Każdy ma inny sposób analizy, a burza mózgów na forum jest po to żeby urwać coś grubasom, a nie wycinać siebie wzajemnie...Nowy123 pisze:
bnracia z Bemowem inne wersjemoja dopisana
Jak każdy się zawsze będzie zgadzał z drugim to czasem wyjdzie na plus ale akurat na forexie chyba częściej na minus...bo tu większość nie wygrywa
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
miskof7 pisze:ja mam inny problem jeszcze pod koniec tamtego tygodnia wpościłem się w eur/gbp i troche gryze palucha bo jakos tak nonszalancko i bez pomyslunku. ale jak kabelek peknie to i tu powinien L dac rade czy nie bardzo?
Witaj w klubie
atlanticos uspokajał mnie w piątek, dawał nadzieje
-
Bemowo
problematyczne jest tylko to, że mamy podobne systemy, a inaczej widzimy. Nie ulega wątpliwości, że Pan Żaba ma zajebistego nosa i to mnie w...................a. Wiem też, że czasami się myli, ja Q..... też!!!!!!atlanticos pisze:przecież nigdzie nie jest napisane że ja i Bemowo musimy się zawsze zgadzać... Każdy ma inny sposób analizy, a burza mózgów na forum jest po to żeby urwać coś grubasom, a nie wycinać siebie wzajemnie...Nowy123 pisze:
![]()
Jak każdy się zawsze będzie zgadzał z drugim to czasem wyjdzie na plus ale akurat na forexie chyba częściej na minus...bo tu większość nie wygrywa
atlanticos pisze:przecież nigdzie nie jest napisane że ja i Bemowo musimy się zawsze zgadzać... Każdy ma inny sposób analizy, a burza mózgów na forum jest po to żeby urwać coś grubasom, a nie wycinać siebie wzajemnie...Nowy123 pisze:
![]()
teraz sie zbliza godzina wejscie USrakow i zaczyna sie bujanko jekise dane tez wmiare wazne sa
14:30 USD Podstawowy Wskaźnik Cen Osobistych Wydatków Konsumpcyjnych (raz w miesiącu) 0,1% 0,1%
14:30 USD Wydatki Osobiste (raz w miesiącu) 0,1% 0,7%
Co sądzicie o brent i zapodaniu eski na 103.20, 103.15???