małą wstawiłemrajdel pisze:Co sądzicie o brent i zapodaniu eski na 103.20, 103.15???
-- Dodano: pn 29-04-2013, 12:19 --
kiwi, zaczyna mieć potencjał do wzrostów - obecnie podwójny szczyt
małą wstawiłemrajdel pisze:Co sądzicie o brent i zapodaniu eski na 103.20, 103.15???
oczywiście że się wspieraja i nikt nikomu źle nie życzy, wymieniamy poglądy natomiast na pewno wiesz z autopsji że najlepsza analiza to własna analiza...Nowy123 pisze:
![]()
myslalem ze BRacia od 3D sie wspieraja
![]()
zgodzę się z jednym... obaj się czasem mylimy... ale nie zgodzę się że mamy podobne systemy bo wciąż widzę kilka sporych różnic w naszych analizach...Bemowo pisze:
problematyczne jest tylko to, że mamy podobne systemy, a inaczej widzimy. Nie ulega wątpliwości, że Pan Żaba ma zajebistego nosa i to mnie w...................a. Wiem też, że czasami się myli, ja Q..... też!!!!!!
atlanticos pisze:oczywiście że się wspieraja i nikt nikomu źle nie życzy, wymieniamy poglądy natomiast na pewno wiesz z autopsji że najlepsza analiza to własna analiza...Nowy123 pisze:
![]()
myslalem ze BRacia od 3D sie wspieraja
![]()
Tak, będą kompatybilne. Już przeprosiłem MACD. Musiałem do niego przez 3 lata dorosnąćatlanticos pisze:
zgodzę się z jednym... obaj się czasem mylimy... ale nie zgodzę się że mamy podobne systemy bo wciąż widzę kilka sporych różnic w naszych analizach...ale to dopracujemy z czasem
ha ha
podstawy do tego są, ale sam bym poczekał i po tych cenach, a właściwi wyżej ładował się w Lrajdel pisze:Co sądzicie o brent i zapodaniu eski na 103.20, 103.15???
BOCZEK pisze:podstawy do tego są, ale sam bym poczekał i po tych cenach, a właściwi wyżej ładował się w Lrajdel pisze:Co sądzicie o brent i zapodaniu eski na 103.20, 103.15???