birkof86 pisze:pr7emo pisze:Uroczystość zaprzysiężenia nowego rządu Włoch utworzonego przez Enrico Lettę, z udziałem sił centroprawicy i centrolewicy, odbyła się w niedzielę w pałacu prezydenckim. W czasie zaprzysiężenia przed kancelarią premiera doszło do strzelaniny
_link
pamiętacie co się działo kiedy Włosi rozwiązali rząd, ejek wykonał ruch na 650 punktów, czy tym razem również nie będzie obojętnie?
moje przypuszczenie na kurs eurojena, jako że specjalizuje się w tej parze
http://myforex.pl/wiadomosci/2467-jen-m ... kiwac.html
a co Ty na to ?
no może tak być z jenem, a co do fragmentu o eurusd jak najbardziej się zgadzam, bez powodu nie bronili tego kluczowego poziomu
-- Dodano: ndz 28-04-2013, 15:39 --
psxor pisze:pr7emo pisze:Uroczystość zaprzysiężenia nowego rządu Włoch utworzonego przez Enrico Lettę, z udziałem sił centroprawicy i centrolewicy, odbyła się w niedzielę w pałacu prezydenckim. W czasie zaprzysiężenia przed kancelarią premiera doszło do strzelaniny
_link
pamiętacie co się działo kiedy Włosi rozwiązali rząd, ejek wykonał ruch na 650 punktów, czy tym razem również nie będzie obojętnie?
moje przypuszczenie na kurs eurojena, jako że specjalizuje się w tej parze
Jak by sie zrobila luka taka duza albo bysmy podlecieli tak wysoko to mysle ze jeszcze z wiekszym hukiem bysmy sie zwalili w dol

po wyborach włoskich faktycznie liczę na lukę, zresztą posiadam eLki ;] tydzień widzę tak: luka jak bazooka po Włoszech jakaś konsola do Czwartku kiedy to ECB zabiera głos i zamknięcie luki weekendowej