DayTrading: Piątek 26.04.2013
Re: DayTrading: Piątek 26.04.2013
BRENT na S.....?
i tak patrze na ten brent i patrze i tak po m5 może być i odbicie na L, zobaczymy, ważne jest ten pivot, oraz te dwa szczyciki, jak nie prezbiją szczycików, to można zakładać ze pivota pykną, ale...
i tak patrze na ten brent i patrze i tak po m5 może być i odbicie na L, zobaczymy, ważne jest ten pivot, oraz te dwa szczyciki, jak nie prezbiją szczycików, to można zakładać ze pivota pykną, ale...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2013, 13:13 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
AUD JPY prwde ci powie SP500 pelna korelacjakashper pisze:Co wybieracie na AUDJPY?
Szanse są 50/50.
Niby trójkąt po spadkach, ale prostokątny wzrostowy, ale znów koślawe RGR widać.
Szczerze widzę tak 55-60% szans raczej na spadki, ale nie chce mi się już angażować zbytnio przed weekendem.

http://stooq.pl/q/?s=audjpy&d=20130426& ... b=1&r=es.f
nie mam statystyki do tego, ciekawe, czy się sprawdziBOCZEK pisze:BRENT na S.....?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
13:20 za nami. właczają się automaty HFT u jankesów...
ile w górę...
ile w górę...
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
- richard.cali
- Pasjonat
masz już L-ke na edku, jak to rozegrasz?antoniZ pisze:13:20 za nami. właczają się automaty HFT u jankesów...
ile w górę...
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

- roberttheus
- Maniak
czy ujek w końcu zapierd... do góry???
windsurfing na falach trendu
Rychu, w końcu wejdzie Tobie Twoje ulubione Srichard.cali pisze:masz już L-ke na edku, jak to rozegrasz?antoniZ pisze:13:20 za nami. właczają się automaty HFT u jankesów...
ile w górę...

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Rysiu dobierają L na niższysz poziomach.
Jak dobiorą na zwałkach tyle ile trzeba to po 1.32 nie zdążysz kupić
Jak dobiorą na zwałkach tyle ile trzeba to po 1.32 nie zdążysz kupić

Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
Ktokolwiek interesuje się parą EUR/GBP?
Ma szanse na powrót w przyszłym tyg w okolice 0,85?
Ma szanse na powrót w przyszłym tyg w okolice 0,85?
antonii, jak bede S kładli to L też nie zdążysz złapać
Tak myślę!
Tak myślę!