windykatorzy przyjadaniemiaszek pisze:mało kasy banki oddały, nie jest dobre info dla edka![]()
ECB: ECB announced 5 banks will repay E1.661bln of first 3-year LTRO and 6 banks
will repay E0.615bln of second 3-year LTRO

windykatorzy przyjadaniemiaszek pisze:mało kasy banki oddały, nie jest dobre info dla edka![]()
ECB: ECB announced 5 banks will repay E1.661bln of first 3-year LTRO and 6 banks
will repay E0.615bln of second 3-year LTRO
jak to się mówi, ku...wa ku...wie łaba nie urwiespontfx pisze:windykatorzy przyjada
Ja proponuję nowy kanał, gdzie widać dwie opcje. Widać która ma większy zasięg.[/quote]kashper pisze:,spontfx pisze:zaba
chyba ze przed danymi bedziemy juz ponizej 1.30
jak napisalem... zakladam ze jesli po danych ruszymy na poludnie to zamykam ze strata tam gdzie bedzie cena... bo technicznie jest UP ale silne PKB moze przekrecic trend krotkoterminowy(korekte) i mozemy wrocic do glownego trendu spadkowego wiec sie nie bede zastanawial nawet i zaczne wczesniej weekend
ja mam S od wczoraj ostatnia 1.3078 i dzisiaj stoja SL 1.3090 (wczoraj 1.3108)richard.cali pisze:spontfx wspomniałeś, że spodziewasz się wycinki SL-ów po/przed danymi, zabezpieczasz S-ke jakimś przed danymi, czy dokładka ewentualnie, jak to z twojej strony?