WOODIE CCI by MajorGC

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Re: WOODIE CCI by MajorGC

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

irasiad2 pisze:
MajorGC pisze:Mam otwarta pozycje L na EURJPY na poziomie 129.340.
Oczekuje ze w koncu wyklaruje sie ruch i mam nadzieje ze bedzie on zgodny z moim kierunkiem ;)
Planuje stworzyc mala piramidke, zobaczymy tylko na ile ten ruch bedzie sie chcial przebic przez szczyty. Obecnie idzie dosc mozolnie.
Trzeba jakos odrobic dosc spore straty.
Poka screena z wejściem i wytłumaczeniem dlaczego :)
Jak wroce do domu to to zrobie. Ale nie bylo to wejscie zgodne z woodiem. Zreszta zajalem je wczoraj. Szczerze mowiac, w dupie juz mam ta kase i to konto wiec jak sie uda to sie uda. Jak wyciagne cos z tego to wtedy zaczne tradowac normalnie. Teraz czekam czy zrealizuje sie scenariusz na EURCHF i na EURJPY juz sie knoci.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Re: WOODIE CCI by MajorGC

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

Na prosbe zalaczam na wykresie otwarta pozycje:
eurjpy-m5-fxsalt-ltd-2.png
Wedlug woodiego to miejsce jest dosc dobrym do zajecia pozycji jako Reversed Divergence.
Ja zajalem ta pozycje na podstawie swiecy D1 kiedy po cofce powrocila powyzej otwarcia dnia.
Oczywiscie pozycje mozna bylo wielokrotnie zamknac na plus, ale ja znowu uparlem sie na dlugi termin i na wzrosty i znowu nic z tej analizy nie wyszlo.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

ODPOWIEDZ