WOODIE CCI by MajorGC
Re: WOODIE CCI by MajorGC
Pozycja 71. Troche lepiej niz poprzednia okolo +43 pipsy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
Kolejna pozycja
+11 pipsow
+11 pipsow
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
Dzisiaj wysmienita para do zarobku bylo EURJPY.
Niestety niezrealizowalem planu na tej parze, bo na trzeciej pozycji siadala mi bateria w telefonie i nie mialbym wgladu do platformy, ale ogolnie wyglada to jak na zalaczonym obrazku:
Pozycja 73 dala dzisiaj profitu +30pipsow
Pozycja 74 -3 pipsy, zbyt szybko przestawilem SL.
Pozycja 75 tutaj mial byc trade wyciagniety do 123,70 niestety zamknalem na 123.00 ale profit +68pipsow.
Pozycja 76 profit +13pipsow.
Niestety niezrealizowalem planu na tej parze, bo na trzeciej pozycji siadala mi bateria w telefonie i nie mialbym wgladu do platformy, ale ogolnie wyglada to jak na zalaczonym obrazku:
Pozycja 73 dala dzisiaj profitu +30pipsow
Pozycja 74 -3 pipsy, zbyt szybko przestawilem SL.
Pozycja 75 tutaj mial byc trade wyciagniety do 123,70 niestety zamknalem na 123.00 ale profit +68pipsow.
Pozycja 76 profit +13pipsow.
Zalaczam tez obecny moj wykres statementu. Dzieki dzisiejszym tradom wyszedlem na +10% konta i odrobilem straty.
Kolejne rajdy na EURJPY. Postanowilem z nich skorzystac. Dzisiaj dwa wejscia. Pierwsze zbyt szybko przestawiony SL i zalapalo sie na +1pips.
Drugie wejscie z dzisiaj dalo zysk +61pipsow.
Drugie wejscie z dzisiaj dalo zysk +61pipsow.
widzę że masz wrzucony na wykres lvoe, ale jest nieaktywny ? nie używasz go ?
Ostatnie dwa dni tradowalem z telefonu, poprostu podpialem sie pod trend. A jak wrzucalem screeny to juz dalej nie traduje. Swojego sie nalapalem. Trzeba odpoczac od pracy i FX 

Dzisiejsze pozycje 79 i 80.
Pierwsze wejscie dalo zysk +46pipsow.
Druga pozycja nadal otwarta. Pozwolilem na dosc spora obsuwe, uwzgledniajac dzisiejszy zysk plus troche. Na szczescie nie zjechalismy ponizej 128,000 takze udalo sie utrzymac i w chwili obecnej jestem jakies 40pips na plus. Poczekam na dalszy rozwoj sytuacji. Zdjalem tez SL w tym przypadku i czekam na rozwoj sytuacji. Jeszcze nie mam planu gdzie zamkne pozycje, bo ta para ostatnimi dniami zachowuje sie dosc ciekawie i przebija wiekszosc oporow bez problemow.
Dzisiaj z rana kontynuowalem wejscia zgodnie z trendem na parze EURJPY. Pierwsze wejscie dalo zysk +46pipsow.
Druga pozycja nadal otwarta. Pozwolilem na dosc spora obsuwe, uwzgledniajac dzisiejszy zysk plus troche. Na szczescie nie zjechalismy ponizej 128,000 takze udalo sie utrzymac i w chwili obecnej jestem jakies 40pips na plus. Poczekam na dalszy rozwoj sytuacji. Zdjalem tez SL w tym przypadku i czekam na rozwoj sytuacji. Jeszcze nie mam planu gdzie zamkne pozycje, bo ta para ostatnimi dniami zachowuje sie dosc ciekawie i przebija wiekszosc oporow bez problemow.
Pozycja 80 zamknieta na +90 pipsow.
Po przegladnieciu wykresu chcialem wyczekac 130.xx. ale jednak wole zamknac pozycje i miec pewny zysk. Tak naprawde nie wiadomo jak dlugo zechca ciagnac wykres do gory bez korekty.
Po przegladnieciu wykresu chcialem wyczekac 130.xx. ale jednak wole zamknac pozycje i miec pewny zysk. Tak naprawde nie wiadomo jak dlugo zechca ciagnac wykres do gory bez korekty.
Wejscie 81.
Niesmialo pompujemy w gore.
Zobaczymy co z tego pompowania wyjdzie.
Troche mi sie nie chce dzisiaj siedziec nad wykresami.
Zamknelo po TS na +15pipsa
Niesmialo pompujemy w gore.
Zobaczymy co z tego pompowania wyjdzie.
Troche mi sie nie chce dzisiaj siedziec nad wykresami.
Zamknelo po TS na +15pipsa