CROSS TRADE - Mistrzostwa inwestycyjne. Pula nagród 20.000$
Re: CROSS TRADE - Mistrzostwa inwestycyjne. Pula nagród 20.0
kto ja?jbm8 pisze:poddał się.
Użytkownik Pomidor zgłosił to oszustwo na platformie web?
Zapraszam na mój FX BLOG- LINK W PROFILU
KMichal pisze:Użytkownik Pomidor zgłosił to oszustwo na platformie web?
Chyba po prostu zgłosił bug, który zauważył.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Witam Serdecznie 
Pozdrawiam
Karol Marchewka

Użytkownik Pomidor zgłosił nam pewne problemy z Web. Dzięki niemu problem został naprawiony oraz wykryte zostały nadużycia.KMichal pisze:Użytkownik Pomidor zgłosił to oszustwo na platformie web?
Pozdrawiam
Karol Marchewka
To był błąd?, bo wczoraj notowania stały przynajmniej u mnie. Ale zlecenia wchodziły?MaRCHeW pisze:Witam Serdecznie
Użytkownik Pomidor zgłosił nam pewne problemy z Web. Dzięki niemu problem został naprawiony oraz wykryte zostały nadużycia.KMichal pisze:Użytkownik Pomidor zgłosił to oszustwo na platformie web?
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Jak to się ma do tych wczorajszych wyników.
Oco tu chodzi, myslałem że notowania na wszystkich platformach są online??? 

Nie wiem ale wczoraj u mnie nie byłyhusale pisze:Oco tu chodzi, myslałem że notowania na wszystkich platformach są online???
-- Dodano: czw 25-04-2013, 15:44 --
Platforma jest bardzo dobra, ale myślałem wczoraj że to dostawca danych szfankuje
i jak to w konkursie wykorzystałem szanse
Witam Serdecznie 
Od początku konkursu wykorzystywał Pan do tradingu różnice cenowe pomiędzy platformą Protrader Web, a rzeczywistą ceną rynkową.
Był to błąd platformy Web, który dzięki zgłoszeniu od użytkownika Pomidor został już naprawiony. Pana konto konkursowe nie zostanie usunięte. Nadal może Pan uczestniczyć w konkursie i wykonywać transakcje na rachunku konkursowym, a także zachęcamy Pana do wzięcia udziału w rywalizacji o nagrodę Best Feedback. Wszystkie znalezione błędy na platformach Protrader 2 Desktop, Protrader Web oraz Protrader Mobile, będą przez nas wysoko oceniane przy przyznawaniu nagrody.
Jednakże nie możemy uznać Pana transakcji, które zostały wykonane przy użyciu różnic cenowych pomiędzy platformą Web, a rzeczywistą ceną rynkową. Byłoby to po prostu niesprawiedliwe w stosunku do pozostałych uczestników Mistrzostw inwestycyjnych CROSS TRADE.
Pozdrawiam
Karol Marchewka

Wszystkie informacje łącznie z dowodami wysłaliśmy do Pana na maila.Scorpiman pisze:To był błąd?, bo wczoraj notowania stały przynajmniej u mnie. Ale zlecenia wchodziły?
Jak to się ma do tych wczorajszych wyników.
Od początku konkursu wykorzystywał Pan do tradingu różnice cenowe pomiędzy platformą Protrader Web, a rzeczywistą ceną rynkową.
Był to błąd platformy Web, który dzięki zgłoszeniu od użytkownika Pomidor został już naprawiony. Pana konto konkursowe nie zostanie usunięte. Nadal może Pan uczestniczyć w konkursie i wykonywać transakcje na rachunku konkursowym, a także zachęcamy Pana do wzięcia udziału w rywalizacji o nagrodę Best Feedback. Wszystkie znalezione błędy na platformach Protrader 2 Desktop, Protrader Web oraz Protrader Mobile, będą przez nas wysoko oceniane przy przyznawaniu nagrody.
Jednakże nie możemy uznać Pana transakcji, które zostały wykonane przy użyciu różnic cenowych pomiędzy platformą Web, a rzeczywistą ceną rynkową. Byłoby to po prostu niesprawiedliwe w stosunku do pozostałych uczestników Mistrzostw inwestycyjnych CROSS TRADE.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Zrób screenshota bo o 16 dowiemy sie ile masz na prawdęScorpiman pisze:
Platforma jest bardzo dobra, ale myślałem wczoraj że to dostawca danych szfankuje
i jak to w konkursie wykorzystałem szanse