Ponoć 5 lat jesteś na rynku. PorażkaScorpiman pisze:Czy jakiś broker w Polsce posiada platformę PROTRADER,
bo spodobała mi się ta platforma
i z chęcią bym założył konto u takiego brokera?
CROSS TRADE - Mistrzostwa inwestycyjne. Pula nagród 20.000$
Re: CROSS TRADE - Mistrzostwa inwestycyjne. Pula nagród 20.0
chyba w twoim portfelujbm8 pisze:Ponoć 5 lat jesteś na rynku. PorażkaScorpiman pisze:Czy jakiś broker w Polsce posiada platformę PROTRADER,
bo spodobała mi się ta platforma
i z chęcią bym założył konto u takiego brokera?
-- Dodano: śr 24-04-2013, 17:25 --
Notowania wiszą
i można jaja robić dzisiaj
i nie będe daro87mtb gonił bo ten dzień jest bez sensu na tej platformie
W twoim wywiadzie.
co w tym złego że chciałbym mieć konto awaryjne na platformie Protrader?jbm8 pisze:W twoim wywiadzie.
Poza tym jak można robić wywiad z kolesiem który gra na farta. 200 trejdów w pierwszym tygodniu... i 1400% okay. Dziś jest środa i co? Ano 463 trejdy na tą chwilę i wiem że to konkurs, ale twoja gra jest z dupy grą, totalnie chaotyczną. Ty nie masz pojęcia o co kaman, dostajesz cynki i grasz z dupy. Widziałem twoje posty, generalnie to w dupie byłeś i gówno widziałeś jeżeli chodzi o wykresy. Fart! Mam nadzieję że będzie poniżej 30 i tego ci życzę.... HEJt 
-- Dodano: śr 24-04-2013, 16:32 --
Grasz na realu 5 lat i
"
Transakcje otwieram przede wszystkim w oparciu o cenę (Price Action), ale potwierdzam wskaźnikiem ADX(14) i STOCH(9,3,5). Jeżeli chodzi o ADX to nie czekam na przecięcie linii -DI i +DI ale otwieram gdy różnica pomiędzy jednym a drugim jest większa niż 40, np. -DI=50, +DI=10 BUY, +DI=50, -DI=10 SELL (sprawdza się w 90 %, bardzo skuteczne). Wskaźnik Stochastic wykorzystuje w trendach bocznych.
"
hahahahaha wskaźniku z dupy które nIC nie mówią. Weź się odpuść.
-- Dodano: śr 24-04-2013, 16:32 --
Grasz na realu 5 lat i
"
Transakcje otwieram przede wszystkim w oparciu o cenę (Price Action), ale potwierdzam wskaźnikiem ADX(14) i STOCH(9,3,5). Jeżeli chodzi o ADX to nie czekam na przecięcie linii -DI i +DI ale otwieram gdy różnica pomiędzy jednym a drugim jest większa niż 40, np. -DI=50, +DI=10 BUY, +DI=50, -DI=10 SELL (sprawdza się w 90 %, bardzo skuteczne). Wskaźnik Stochastic wykorzystuje w trendach bocznych.
"
hahahahaha wskaźniku z dupy które nIC nie mówią. Weź się odpuść.
Notowania wiszą
Ponad 200 trejdów od przedwczoraj i jesteś drugi.... hahahahahahahahaha weź przestań.
-
overall
Dobra wyluzujcie, nie kumam tylko skąd nagle z wynikow 1000 cos procent zrobilo sie 12 i 15 tysiecy. Cos przegapilem czy to jakis błąd? Ewentualnie super intuicja wejsc? 
Mi wczoraj otworzyło parę lotów na cadilacu ale szybko zauważyłem to zamknąłem, w skali konkursu to nic i dlatego nie reklamowałem, ale jednak. Wchodzę sobie do pt i patrze leci mi jakiś minus....
dobrze że standardowo mam po 1 locie ustawione bo by był dramat inaczej, dramat konkursowy 
aha, pozycja pojawiła się dosłownie z próżni wczoraj koło 22, usd/cad.
aha, pozycja pojawiła się dosłownie z próżni wczoraj koło 22, usd/cad.
Raczej błąd albo razem coś przegapiliśmyoverall pisze:Dobra wyluzujcie, nie kumam tylko skąd nagle z wynikow 1000 cos procent zrobilo sie 12 i 15 tysiecy. Cos przegapilem czy to jakis błąd? Ewentualnie super intuicja wejsc?
Zapraszam na mój FX BLOG- LINK W PROFILU