Atlanticos - Wskaźnik najlepiej działa na m30 - widać to zwłąszcza w sytuacjach korekty w rozwijającym się trendzie
edek - wczoraj z pod takiej czapy wystrzeliliśmy na kiwi, kablu
-- Dodano: czw 25-04-2013, 9:17 --
Chris.ldn pisze:
Bemowo pisze:Jak powiecie jak załączyć TPL to wyślę mojego - jest inny od Atlanicosowego
Chodzi ci o template???
tak
Mój komputer__ Dysk C__ Program files___ wybrany mt4 program___ templates i tam go przenies z miejsca w którym go masz.....
Zresetuj platformę i będzie grało.....
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
atlanticos pisze:kurs obecnie jest na 99.50... uważam że szybciej pęknie 98 niż 100... rynek zweryfikuje...
Moim zdaniem UJ jest w trendzie bocznym dopóki w USA nie pokażą się jakieś dane makro ,które sugerowałyby kończenie QE3 w USA . Wtenczas ruszy na północ.
Pytanie jest jeszcze takie : Co się stanie z kursem UJ gdy giełdy zaczną realizować zyski?
Chris.ldn pisze:
Mój komputer__ Dysk C__ Program files___ wybrany mt4 program___ templates i tam go przenies z miejsca w którym go masz.....
nie o to biega, chciałem załączyć TPL do wiadomości
Chris.ldn pisze:
nie o to biega, chciałem załączyć TPL do wiadomości
Do jakich wiadomości ????
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".