DayTrading: Środa 24.04.2013
Re: DayTrading: Środa 24.04.2013
jak plotki o obnizce ecb % beda prawdziwe to powinni ladnie ruszyc do gory aby bylo z czego spadac..
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

- atlanticos
- Maniak
ha ha... pisałem Ci ze do mojego wskaźnika i LT, SR i PA brakowało mi czegoś takiego... po tuningu kula zaskakuje nawet mnieBemowo pisze:atlanticos pisze:edek h4 by Atlanticos
możemy jeszcze troszkę zjechac a potem UP - ewentualnie z tego miejsca juz fala C i dlatego mysle powoli o mniejszej L tutaj jak pisalem z dużą granicą błędu (100-150 pips) a jeśli zejdzie niżej to dostawię kolejne S
Stworzyłem potwora![]()
a ja proszę kabelka, proszę![]()
kilka prób do 1.5290 zakończone niepowodzeniem wygląda na down

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
mnie w tej chwili kabel wścieka... h4 up h1 z achwile powinien być up na m1 już było milion sygnałów up a ten jak leci tak leciBemowo pisze:atlanticos pisze:edek h4 by Atlanticos
możemy jeszcze troszkę zjechac a potem UP - ewentualnie z tego miejsca juz fala C i dlatego mysle powoli o mniejszej L tutaj jak pisalem z dużą granicą błędu (100-150 pips) a jeśli zejdzie niżej to dostawię kolejne S
Stworzyłem potwora![]()
a ja proszę kabelka, proszę![]()
kilka prób do 1.5290 zakończone niepowodzeniem wygląda na down
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
zaba co masz w 3 d jeszczeatlanticos pisze:edek h4 by Atlanticos

- atlanticos
- Maniak
takie rzeczy tylko w Erze i u Pana Bemowo... ja tu tylko sprzatamNowy123 pisze:zaba co masz w 3 d jeszczeatlanticos pisze:edek h4 by Atlanticos

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
ten poziom kilkakrotnie testowany
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja jeszcze widzę wzrosty na edku ejku i kabelku na nowe szczyty to może potrwać kilka dni a następnie kontynuacja trendu na południe... Całkiem możliwe, że do 2 maja będziemy widzieli wzrosty pod EBC...
Kabelek na dziennym wygląda tak...
Kabelek na dziennym wygląda tak...
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
YoungDentist pisze:Jestem na kiwi na S od 8461 i czekam na rozwój sytuacji - cały czas wygląda pro spadkowo na H1..laktor pisze:edek i ejek mogą teraz krótko jeszcze kręcić do góry ale h1 zaczyna dziwnie wyglądać, najbliższa świeca będzie kluczowa na dalszą część dnia IMO
ktoś trzyma s na kiwi albo chce wejść?
Ja licze na nowe minima, mielismy odbicie od LT, co prawda lekko naruszylo ale wytrzymalo, do tego piekny retest na H1 pod wycięcie Be i zjazd.
Czwartek i piątek powinny przyniesc odpowiedz jaką swieczke zrobimy na monthly. Zostaje jeszcze w razie czego Pon i Wtorek. Raczej zjazdy.
Spójrz na kabla pod kątem szczytów H1 - każdy jest niższy od poprzedniego, UP jakoś tak nie bardzo mi pasuje do tego obrazu i jeszcze to sąsiedztwo dolnej bandy kanału...laktor pisze: mnie w tej chwili kabel wścieka... h4 up h1 z achwile powinien być up na m1 już było milion sygnałów up a ten jak leci tak leci
Ja zamknałem zaległe 2 S na kablu,
szału nie ma, ale bez straty.
S.
Edit : i jak zwykle grubo za wcześnie
http://clip2net.com/s/4Y7YhV
S
szału nie ma, ale bez straty.
S.
Edit : i jak zwykle grubo za wcześnie

http://clip2net.com/s/4Y7YhV

S
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2013, 18:10 przez sycamor, łącznie zmieniany 2 razy.