DayTrading: Środa 24.04.2013
Re: DayTrading: Środa 24.04.2013
a teraz oczekiwanie az city pojdzie do domku 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

-
- Gaduła
Jestem na kiwi na S od 8461 i czekam na rozwój sytuacji - cały czas wygląda pro spadkowo na H1..laktor pisze:edek i ejek mogą teraz krótko jeszcze kręcić do góry ale h1 zaczyna dziwnie wyglądać, najbliższa świeca będzie kluczowa na dalszą część dnia IMO
ktoś trzyma s na kiwi albo chce wejść?
Gdzie Ty byś chciał z tym ejkiem polecieć? Kolejna osoba która liczy że ejek i edek zrobi trilion pipsów do góry? omg, Europa tonie, coraz gorsze dane, na 80% obniżą stopy a wy chcecie górę.. boziu widzisz i nie grzmiszChris.ldn pisze:Lecimy z Ejkiem???

- profession
- Pasjonat
Atlanticos - wrzuć jakąś analizę na teraz proszę
chcę widzieć jak byś widział aktualnie eur/usd 

Austryjacka Szkoła Ekonomii jest sednem.
A choćby jeszcze raz pod górną linie.... A co.....psxor pisze:Gdzie Ty byś chciał z tym ejkiem polecieć? Kolejna osoba która liczy że ejek i edek zrobi trilion pipsów do góry? omg, Europa tonie, coraz gorsze dane, na 80% obniżą stopy a wy chcecie górę.. boziu widzisz i nie grzmiszChris.ldn pisze:Lecimy z Ejkiem???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
RGR na 1 h na SP500 moze sie zralizuje dzis t
- atlanticos
- Maniak
ponieważ zamknąłem wcześniej swoją S i jestem obecnie na edku bez pozycji to będę obiektywny... widze jeszcze trochę miejsca do spadku, nie wiem czy az do 2900 jak pisałem wcześniej, ale miejsce jest i jak pisałem od 2920 będę szukał L-ki choc jedną mniejszą z bardzo szeroką granicą błędu puszcze byc może już dziś...i to według mnie bylaby fala B korekty... potem na fali C widze podjazd pod 1.32 moze nawet 1.33 trwający tydzien może dwa i dopiero powrót do głównego trendu spadkowego... zaraz wrzuce wykresprofession pisze:Atlanticos - wrzuć jakąś analizę na teraz proszęchcę widzieć jak byś widział aktualnie eur/usd
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
podbijam!profession pisze:Atlanticos - wrzuć jakąś analizę na teraz proszęchcę widzieć jak byś widział aktualnie eur/usd
- atlanticos
- Maniak
edek h4 by Atlanticos 
możemy jeszcze troszkę zjechac a potem UP - ewentualnie z tego miejsca juz fala C i dlatego mysle powoli o mniejszej L tutaj jak pisalem z dużą granicą błędu (100-150 pips) a jeśli zejdzie niżej to dostawię kolejne S

możemy jeszcze troszkę zjechac a potem UP - ewentualnie z tego miejsca juz fala C i dlatego mysle powoli o mniejszej L tutaj jak pisalem z dużą granicą błędu (100-150 pips) a jeśli zejdzie niżej to dostawię kolejne S
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
atlanticos pisze:edek h4 by Atlanticos
Stworzyłem potwora

a ja proszę kabelka, proszę

kilka prób do 1.5290 zakończone niepowodzeniem wygląda na down