DayTrading: Wtorek 23.04.2013
- roberttheus
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 23.04.2013
no ja 50% konta zarobilem dzieki hedge ale mam pecha bo 10 pipow zabraklo do tp na 99.550
windsurfing na falach trendu
jutro tyż jest dzieńroberttheus pisze:no ja 50% konta zarobilem dzieki hedge ale mam pecha bo 10 pipow zabraklo do tp na 99.550

roberttheus pisze:no ja 50% konta zarobilem dzieki hedge ale mam pecha bo 10 pipow zabraklo do tp na 99.550
do czwartku powinno osiągnać 100 :]
ja ustawiam L na 99,2 i tp 100 zobaczymy :]
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
- roberttheus
- Maniak
MORE THAN 180,000 FRONT-MONTH 10-YEAR TREASURY FUTURES CONTRACTS TYc1 TRADE IN PERIOD BETWEEN 1:09 AND 1:12 PM EDTESc1TYc1
haha no nie mogę 3 godziny temu puściłem eske na gpy jpy i poszedłem od kompa, pół godziny temu stwierdziłem że lepiej najpierw zjeść kolacje zanim zajrzę do mojej eski, zjadlem siadam... i widzę co widzę tzn że gdybym zamiast wybrać przyjemności gastronomiczne wlazł na mt4 to zamiast 40 zgarnałbym 100 albo więcej pipsów i jak tu nie kochac forex?
Macie jakieś pomysły czy to hack po konkretne zlecenia banków czy po prostu ktoś się nudził
Bo fakt że ileś monitorów mogło sie przywitać z glebą ścianą albo pięścią czy nogą
po co to było, że tak tylko na jenie przecież w sumie walnęło.

Macie jakieś pomysły czy to hack po konkretne zlecenia banków czy po prostu ktoś się nudził

Bo fakt że ileś monitorów mogło sie przywitać z glebą ścianą albo pięścią czy nogą

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
a SP 500 widział?laktor pisze:haha no nie mogę 3 godziny temu puściłem eske na gpy jpy i poszedłem od kompa, pół godziny temu stwierdziłem że lepiej najpierw zjeść kolacje zanim zajrzę do mojej eski, zjadlem siadam... i widzę co widzę tzn że gdybym zamiast wybrać przyjemności gastronomiczne wlazł na mt4 to zamiast 40 zgarnałbym 100 albo więcej pipsów i jak tu nie kochac forex?![]()
Macie jakieś pomysły czy to hack po konkretne zlecenia banków czy po prostu ktoś się nudził![]()
Bo fakt że ileś monitorów mogło sie przywitać z glebą ścianą albo pięścią czy nogą![]()

https://www.tradingview.com/v/2wJnUQH8/roberttheus pisze:jakas analiza ujka ktos sie pokusi?
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
- roberttheus
- Maniak
idziemy dół na sp500 i parach z jenem
windsurfing na falach trendu
widział xDBemowo pisze:a SP 500 widział?laktor pisze:haha no nie mogę 3 godziny temu puściłem eske na gpy jpy i poszedłem od kompa, pół godziny temu stwierdziłem że lepiej najpierw zjeść kolacje zanim zajrzę do mojej eski, zjadlem siadam... i widzę co widzę tzn że gdybym zamiast wybrać przyjemności gastronomiczne wlazł na mt4 to zamiast 40 zgarnałbym 100 albo więcej pipsów i jak tu nie kochac forex?![]()
Macie jakieś pomysły czy to hack po konkretne zlecenia banków czy po prostu ktoś się nudził![]()
Bo fakt że ileś monitorów mogło sie przywitać z glebą ścianą albo pięścią czy nogą![]()
ujek w sumie zachował się zgodnie z tym co sugerowałem, natomiast ręczę że kiedy pisałem o nadchodzącym silniejszym ruchu nie planowałem akcji z twitterem żeby udowodnić że jak napiszę silny ruch to będzie naprawdę silnyroberttheus pisze:jakas analiza ujka ktos sie pokusi?

Aut viam inveniam aut faciam