DayTrading: Wtorek 23.04.2013
Re: DayTrading: Wtorek 23.04.2013
A jak zamknął Ci tą H4 w 30 minut o 15 pips niżej to dalej taki scenariusz? 

analiza może spóźniona, ale chyba daje do myślenia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- kk.dreamer
- Pasjonat
Hej chłopaki. Dopiero pzrzyszłam do domu, miałyby byc soczyste rgry, a tu widze jakies roszady dzikie sie porobily, hehe. Nie przeczytam za szybko tego wszystkiego co tam nasmarowaliscie. Powiedzcie, czy ktos wchodzi teraz w S na ejku, tak tylko szybko okiem rzucilam, wiec jak napisalam glupote, to nie kamieniowac mnie 

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Witam ponownie po dzisiejszym pięknym dniu owocnym w piękne zyski
w/g mnie teraz ruch dla edka i ejka, to tylko i wyłącznie mała korekta przed kolejnymi spadkami które nastąpią jutro, nie wiem gdzie tutaj Panowie widzą elki, no ale ktoś musi tracić żeby ktoś mógł zyskać
może ewentualnie ejek jakies elki krotko terminowe, ale edek ni huhu. Ja osobiscie siedze w eskach na edziu na 1.3000 i 1.3020 bez slow z tp na 1.28500 i na ejku 129.000 i 129.500 tez bez slow z tp na 126.300. Zobaczymy jak to sie potoczy
dzisiaj na edziu i ejciu wpadło mi tyle że mógł bym spokojnie zrobić sobie kilka tygodni przerwy gdzieś na hawajach, ale tak mnie ciągnie że nie moge się powstrzymać żeby chociaż jakimiś locikami pozachaczać pozycje, wrrr... Miłego

Hej psxor, jesteś zbyt pewny siebie. Zostaniesz ukarany klapsem w pupę. Dobieraj longi na edziu na zwałkach. 1.3250 było? Nie. To będzie wyżej tylko po to abyś nie produkował takich wpisów na forum.psxor pisze:Witam ponownie po dzisiejszym pięknym dniu owocnym w piękne zyskiw/g mnie teraz ruch dla edka i ejka, to tylko i wyłącznie mała korekta przed kolejnymi spadkami które nastąpią jutro, nie wiem gdzie tutaj Panowie widzą elki, no ale ktoś musi tracić żeby ktoś mógł zyskać
może ewentualnie ejek jakies elki krotko terminowe, ale edek ni huhu. Ja osobiscie siedze w eskach na edziu na 1.3000 i 1.3020 bez slow i na ejku 129.000 i 129.500 tez bez slow. Zobaczymy jak to sie potoczy
Miłego
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
hehe, wiesz, ja gram długo terminowo, dla mnie to mogło by nawet podejść pod 1.3400 był bym mega happy, co 100 pipkow otworzył bym sobie po lociku, a potem jaki zarobek by był?!antoniZ pisze:Hej psxor, jesteś zbyt pewny siebie. Zostaniesz ukarany klapsem w pupę. Dobieraj longi na edziu na zwałkach. 1.3250 było? Nie. To będzie wyżej tylko po to abyś nie produkował takich wpisów na forum.psxor pisze:Witam ponownie po dzisiejszym pięknym dniu owocnym w piękne zyskiw/g mnie teraz ruch dla edka i ejka, to tylko i wyłącznie mała korekta przed kolejnymi spadkami które nastąpią jutro, nie wiem gdzie tutaj Panowie widzą elki, no ale ktoś musi tracić żeby ktoś mógł zyskać
może ewentualnie ejek jakies elki krotko terminowe, ale edek ni huhu. Ja osobiscie siedze w eskach na edziu na 1.3000 i 1.3020 bez slow i na ejku 129.000 i 129.500 tez bez slow. Zobaczymy jak to sie potoczy
Miłego

Co do Edka to jestem bardzo pewny, znam tą pare bardzo dobrze, gram na niej od 5 lat, i nigdy nie zamknąłem na niej stratnej pozycji, to jest moja jedyna miłość

A no i swoją drogą, odkąd jestem z wami na tym forum, nie zamknąłem ani 1 stratnej pozycji, wszystko to co pisałem się sprawdziło w mniejszym bądź większym stopniu, co nie oznacza że teraz się nie mylę, ale jak by ktoś grał razem ze mną do tej pory mógł by fajnie zarobić

psxor masz jaja a to podstawa.
Buduj pozycję. Doświadczenie masz ale grubasy doładowują longi więc ja nie mam zamiaru grać przeciwko nim.
Wysypią po 150-300 pipsach od dołka który zrobią gdzie zechcą.
Powodzenia psxor, jeszcze zwalą edzia aby dobrać kwestia cierpliwości...
Buduj pozycję. Doświadczenie masz ale grubasy doładowują longi więc ja nie mam zamiaru grać przeciwko nim.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
Czy ja wiem czy doładowują longi http://comparic.pl/listings/merrill-lyn ... to-1-2662/antoniZ pisze:psxor masz jaja a to podstawa.
- atlanticos
- Maniak
antoniZ pisze:psxor masz jaja a to podstawa.
antoni... jak grubasy rusza to sie do nich przylaczysz a narazie nie zgaduj tylko graj co widzisz... tak jest najlatwiej... sam robie projekcie tygodniowe z gory - zazwyczaj przynajmniej dwie ale potem dzien po dniu patrze ktora sie sprawdza i pod nia gram na bieząco... ale to co jest aktualnie, a nie pod wróżby... jak grubas rzuci kapitał to napewno to zobaczysz na wykresie...

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv