Nowy123 pisze:...podalem analize gdzie fibo i opor

Nowy123 pisze:...podalem analize gdzie fibo i opor
antoniZ pisze:Nie nikt oprócz niego. Wszyscy mamy własne szklane kule a w razie problemów dzwonimy do wróżbity Macieja.irasiad2 pisze:Przeczytałem wątek cugana dot woodie.. jestem ciekaw czy ktoś oprócz niego stosute ten system?
Podać numer ?
master3333 pisze:Nowy123 pisze:...podalem analize gdzie fibo i opor
to ktos tego nie umie zlaleźć?
wyluzuj...za bardzo się stresujesz... to nie była docinka tylko niewinny żarcik... zycze Ci jak każdemu na tym forum wielu pipsow i nie czekam na kogokolwiek potkniecia bo zbyt wiele ich kiedys mialem zebym nie wiedzial ze bywaja bolesne rowniez...metro pisze:@atlanticos
S jeszcze aktualne, jeśli docinka była do mnieTakże poczekaj jeszcze cierpliwie
no ja w gujka wszedlem ale uważnie go obserwuje bo kierunek do konca nie jest rozstrzygnietylaktor pisze:ujek w ciekawym miejscu, z tego punktu może być silny ruch, jest szansa na zwrot w dół choć ciężko powiedzieć bo na wyższych interwałach jak na razie byki chyba mają się dobrze
http://www.mql5.com/en/charts/199567/us ... ari-uk-ltd
poczatki są dla każdego bolesne.. ważne żeby w końcu znalezc najbardziej optymalny dla siebie system bo ilu trejderow tyle systemow gry....metro pisze:E tam, bolesneJeśli się nie ma dystansu w tym biznesie to niestety stres każdego wykończy
Jak wybije SL to trudno, jutro też jest dzień i dużo okazji pewnie będzie...