DayTrading: Wtorek 23.04.2013
Re: DayTrading: Wtorek 23.04.2013
Przeczytałem wątek cugana dot woodie.. jestem ciekaw czy ktoś oprócz niego stosute ten system? 

gdybys graj zemna od 109 na EUR JPY pod L namawialem pod BOJ to napewno bys byl bankrutem hahahahah juz takich jak ty przerabialem tutaj wiec ignor analiz nie ma mczasu teraz robicantoniZ pisze:Nowy123, weż się ogarnij. Gdybym grał w/g twoich prognoz to teraz byłbym bankrutem.
Masz jakieś wykresy, tezy lub prognozy wróźbity Macieja aby poprzeć to co mówisz ?
jestem na S na SP500 pod Shortt sqqz DAx podalem analize gdzie fibo i opor
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2013, 16:35 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak
Wiem ale pisałem Ci ze jak nie muszę to nie zostawiam na weekend...antoniZ pisze:Żaba pisałem w piątek że masz super pozycję na edziu.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Mógłbyś sprecyzować gdzie autor idzie ?cajto pisze:Na wykresach Nowego i wróżbita Maciej poległ (kula mu zaparowała), ważne że sam autor się w tym odnajduje i częściej niż rzadziej idzie w dobrym kierunku.antoniZ pisze:Nowy123, weż się ogarnij. Gdybym grał w/g twoich prognoz to teraz byłbym bankrutem.
Masz jakieś wykresy, tezy lub prognozy wróźbity Macieja aby poprzeć to co mówisz ?
Może nie doczytałem wątku.
-- Dodano: 23 kwie 2013, 15:35 --
Ważne że kasę zabunkrowałeś a to podstawa. Okazja się ponowi, prawda? Nawet dzisiaj.atlanticos pisze:Wiem ale pisałem Ci ze jak nie muszę to nie zostawiam na weekend...antoniZ pisze:Żaba pisałem w piątek że masz super pozycję na edziu.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
EUR USD tez podalem gdzie 50 fibo jest 13028 tej fali spadkowej
GBP JPY na S
GBP JPY na S
Na kablu dzienna świeca, mam nadzieję, że to pod publikę
- atlanticos
- Maniak
długa droga do jej zamkniecia...Bemowo pisze:Na kablu dzienna świeca, mam nadzieję, że to pod publikę
Nie nikt oprócz niego. Wszyscy mamy własne szklane kule a w razie problemów dzwonimy do wróżbity Macieja.irasiad2 pisze:Przeczytałem wątek cugana dot woodie.. jestem ciekaw czy ktoś oprócz niego stosute ten system?
Podać numer ?
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
dlatego piszę, że to pod publikę i mam nadzieję, że publiczność nas nie zawiedzie. Sam kilka lat wcześniej bym włączył Latlanticos pisze:długa droga do jej zamkniecia...Bemowo pisze:Na kablu dzienna świeca, mam nadzieję, że to pod publikę
- atlanticos
- Maniak
nie wie ktoś jaki jest teraz kurs usdchf bo chciałem w S pod prąd wejść, a nóż widelec może ze 120 pipsów wpadnie jak górkę trafię