DayTrading: Wtorek 23.04.2013
Re: DayTrading: Wtorek 23.04.2013
Wojenki zaczynają się od tego:kashper pisze: Spoko wyluzuj. Nie lubię gdy ktoś neguje jakąś kwestię i nie podaje alternatywy, bez własnego spojrzenia na sprawę. To się nazywa niekonstruktywna krytyka i prawie zawsze prowadzi do wojenek.
Mój sposób jest taki, że szukam gdzie są kupujący a gdzie sprzedający. Do tego nie potrzeba nic oprócz wykresu ceny.Haha. A na co grasz? Orzeł i reszka?
- atlanticos
- Maniak
Uważasz że jeśli Ty używasz SD to każdy inny sposób jest zły i nie ma racji bytu... Juz Ci to raz tłumaczyłem. Stosuj swoją metode ale nie neguj innych. Po co się stosuje TL? Na usdchf właśnie na jednej jesteśmy i jak puści to się dowiesz... A co do Twojej metody to jak w każdej można znalezc minusy... Co z tego że widzisz gdzie byli kuoujący i sprzedający jak sytuacja makro mogła się zmienic... Tak jak dziś nagle pojawiła sie spora grupa niedzwiedzi i proporcje na rynku na skutek danych makro mocno sie zmienily...wsparcia puszczaja jak zapalki a Ty patrzysz ze tam byli sprzedajacy usdchf... ale w innych realiach i nie znaczy ze sa tam nadal... Ale mnie Twoja metoda nie przeszkadza... Nie stosuje jej ale i nie neguje. Natomiast jak kazda inna ma wady i zalety...metro pisze:Wojenki zaczynają się od tego:kashper pisze: Spoko wyluzuj. Nie lubię gdy ktoś neguje jakąś kwestię i nie podaje alternatywy, bez własnego spojrzenia na sprawę. To się nazywa niekonstruktywna krytyka i prawie zawsze prowadzi do wojenek.
Mój sposób jest taki, że szukam gdzie są kupujący a gdzie sprzedający. Do tego nie potrzeba nic oprócz wykresu ceny.Haha. A na co grasz? Orzeł i reszka?
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Nie neguje innych. Neguję Twoją, bo moim zdaniem nie masz kompletnie pojęcia co robisz.atlanticos pisze:Uważasz że jeśli Ty używasz SD to każdy inny sposób jest zły i nie ma racji bytu... Juz Ci to raz tłumaczyłem. Stosuj swoją metode ale nie neguj innych.
No widzisz, nawet nie wiesz na czym SD polega ale swoje zdanie musisz wtrącić.atlanticos pisze:Co z tego że widzisz gdzie byli kuoujący i sprzedający jak sytuacja makro mogła się zmienic...
Proponuję zobaczyć, jak cena się porusza. Co wpływa na to, że tu się zatrzymała a tam odbiła.
- atlanticos
- Maniak
w takim razie przepraszam MISTRZU... Milo ze choć jedna osoba na tym forum wie co robi... Bo wiesz... tu sami imbecyle są, a tu Nas zaszczycił swoją obecnością kolejny guru nieomylny... Nie jestem godzien Ci butów czyścic... bez odbiorumetro pisze:
Nie neguje innych. Neguję Twoją, bo moim zdaniem nie masz kompletnie pojęcia co robisz.
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2013, 14:52 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Heh od twoich "analiz" zabawniejsze są tylko twoje wypowiedzi pozaforeksowe 
-- Dodano: 23 kwie 2013, 13:53 --

-- Dodano: 23 kwie 2013, 13:53 --
Nie wiem czemu uważasz innych użytkowników forum za imbecyli ale to niegrzecznie z Twojej strony.atlanticos pisze:Bo wiesz... tu sami imbecyle są, a tu Nas zaszczycił swoją obecnością kolejny guru nieomylny...
No skoro tak uważasz, to nie będę zaprzeczałatlanticos pisze:Nie jestem godzien Ci butów czyścic... bez odbioru

Paradoksalne jest to, że Atlanticos ma cholernego "nosa" może to wrodzona intuicja, a może po prostu duże doświadczenie......?metro pisze:Nie neguje innych. Neguję Twoją, bo moim zdaniem nie masz kompletnie pojęcia co robisz.atlanticos pisze:Uważasz że jeśli Ty używasz SD to każdy inny sposób jest zły i nie ma racji bytu... Juz Ci to raz tłumaczyłem. Stosuj swoją metode ale nie neguj innych.
No widzisz, nawet nie wiesz na czym SD polega ale swoje zdanie musisz wtrącić.atlanticos pisze:Co z tego że widzisz gdzie byli kuoujący i sprzedający jak sytuacja makro mogła się zmienic...
Proponuję zobaczyć, jak cena się porusza. Co wpływa na to, że tu się zatrzymała a tam odbiła.
metro pisze:atlanticos pisze:Uważasz że jeśli Ty używasz SD to każdy inny sposób jest zły i nie ma racji bytu... Juz Ci to raz tłumaczyłem. Stosuj swoją metode ale nie neguj innych.
Nie neguje innych. Neguję Twoją, bo moim zdaniem nie masz kompletnie pojęcia co robisz.

uwielbiam jak pojawia się co i rusz nowy MISZCZ wszechświata który nikomu nie dał zarobić, wszystkich prowokuje i neguje i on jest najmądrzejszy. I np obraża kogoś kto w ostatnim miesiącu przewidział 90% krótko i długoterminowych ruchów 3-4 walut
swoją drogą takie gadanie "szukaj czemu cena się tu i ówdzie odbiła" "nie będę mówił bo nie posłuchacie" to jest proste-jestem MISZCZU WIEM ALE NIE POWIEM za to wam powiem że się g**** znacie.
każdy tutaj popełnia błędy a wątek jest po to żeby wspólnymi siłami razem zarobić, leczenie kompleksów zaś jest efektem ubocznym tego że wątek jest otwarty dla wszystkich, taki urok.
masz z tego jakąś ukrytą satysfakcję?
Tu nigdy nie ma jednej słusznej koncepcji, jest dyskusja której owocami mają być dobre trejdy, dołącz i uczmy się czegoś od siebie a jeśli nie no to-

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Forum dla profesjonalistów jakby się zdawało i w jasnym celu, a i tak bez osobistych wycieczek się nie obejdzie, może na wstrzymanie Panowie i trzymajmy się celu w jakim to forum zostało utworzone. Będzie milej i tracić czasu reszta nie będzie na czytanie/przewijanie tego mikro steku inwektyw które do siebie kierujecie.
2 x stacja robocza, 2 smartfony, 3 niezależne łącza.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
@Bemowo
Śledzę te forum od dawna i jego wypowiedzi też. Może i teraz udaje mu się przewidzieć. Ja dawno temu na początku kariery miałem tydzień, że zrobiłem 10 000% w zasadzie to puszczając zlecenia jak mi się podobało. Ale nie było w tym metody i szybko straciłem.
To co mnie uderza u atlanticosa to brak pokory, który szybko może mu się odbić. Część użytkowników utwierdza go tylko w jego nieomylności ku jego szkodzie.
Kreujecie atlanticosa na góry, bo przewidział parę ruchów. Wasza sprawa, ale chciałbym zobaczyć jego statement. Z skutecznością 90% to on powinien spokojnie żyć z foreksu.
Śledzę te forum od dawna i jego wypowiedzi też. Może i teraz udaje mu się przewidzieć. Ja dawno temu na początku kariery miałem tydzień, że zrobiłem 10 000% w zasadzie to puszczając zlecenia jak mi się podobało. Ale nie było w tym metody i szybko straciłem.
To co mnie uderza u atlanticosa to brak pokory, który szybko może mu się odbić. Część użytkowników utwierdza go tylko w jego nieomylności ku jego szkodzie.
Satysfakcję mam czytając ten wątek na co dzień, jak potrzebuje rozrywki to jest jak znalazłlaktor pisze:masz z tego jakąś ukrytą satysfakcję?