To się okażeatlanticos pisze: byczki na edku i kablu ładnie zostana przewiezione...

To się okażeatlanticos pisze: byczki na edku i kablu ładnie zostana przewiezione...
Jeżeli dzisiaj wyjdziemy z kanału to się szybko możemy wystrzelać - tak było na edku kilka dni wcześniej.atlanticos pisze:też mi się podobają ale dziś kanał jeszcze nie puści wg mnie...Bemowo pisze:
na kabelku dzienne świeczki ładnie wyglądają, mam nadzieję, że zachowają status do końca dnia
byczki na edku i kablu ładnie zostana przewiezione...
za często się zgadzamyBemowo pisze:Jeżeli dzisiaj wyjdziemy z kanału to się szybko możemy wystrzelać - tak było na edku kilka dni wcześniej.atlanticos pisze:też mi się podobają ale dziś kanał jeszcze nie puści wg mnie...Bemowo pisze:
na kabelku dzienne świeczki ładnie wyglądają, mam nadzieję, że zachowają status do końca dnia
więc jeżeli się dzisiaj pokonsolidujemy to jutro powinna być porządna lawina
ja Wam mówię wszystkim przestańcie tyle pić, rabit nocami Wy od południaatlanticos pisze:
też mi się podobają ale dziś kanał jeszcze nie puści wg mnie...
Jeżeli dzisiaj wyjdziemy z kanału to się szybko możemy wystrzelać - tak było na edku kilka dni wcześniej.
za często się zgadzamy![]()
![]()
my nie alkoholiki tylko forexoholiki. Cholera wie co gorsze?laktor pisze:ja Wam mówię wszystkim przestańcie tyle pić, rabit nocami Wy od południaatlanticos pisze:
Jeżeli dzisiaj wyjdziemy z kanału to się szybko możemy wystrzelać - tak było na edku kilka dni wcześniej.
![]()
laktor pisze:
ja Wam mówię wszystkim przestańcie tyle pić, rabit nocami Wy od południa
Bemowo pisze:my nie alkoholiki tylko forexoholiki. Cholera wie co gorsze?laktor pisze:ja Wam mówię wszystkim przestańcie tyle pić, rabit nocami Wy od południaatlanticos pisze:
![]()
kabel up ale nie potwierdzone jeszcze do końca a to co miał na m15 wziąć wziął więc fakt nie wiadomo co zrobićatlanticos pisze:laktor pisze:
ja Wam mówię wszystkim przestańcie tyle pić, rabit nocami Wy od południa
ale dzięki temu mi się ręce nie trzęsą jak strzałki rysujęa co do kabla to mysle o zamknieciu go bo nie ufam tej parze.... poszukam go ponownie w okolicach 5300-5330...nieładnie na h1 wygląda i trzyma go 400
laktor pisze:
ja też nie wiem czasami z przerażeniem się budzę kojarząc że we śnie przestawiałem sobie w głowie wykres i oceniałem z której strony najlepiej wygląda, a najgorzej wyjeżdzam gdzieś , widzę laptop w pobliżu i korci...a może by luknąć na wykres a możeby luknąć na dane gospodarcze... MASAKRA jak to się mówi