DayTrading: Wtorek 23.04.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 23 kwie 2013, 23:57

Wzrost
11
31%
Bez zmian
2
6%
Spadek
22
63%

Liczba głosów: 35

Bemowo

Re: DayTrading: Wtorek 23.04.2013

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

laktor pisze:ŻABA NA PREZYDENTA :564:

jak założysz kiedyś klub forex z dużym wspólnym depo zrobimy grupę trzymającą władzę ( a przede wszystkim kasę :mrgreen: )

CO robimy dziś na kiwi do danych i po danych? :564:

i w ogóle co się dzieje bo miałem pracowity poranek i na razie zdążyłem jedynie spojrzeć na wykres kabla 8)

Profession gdzie piwot wyroczni z Omahy dla nas , przegapiłem? :mrgreen:
I na PREMIERA. Jeszcze jak bezczelnie wczoraj powiedział Laktor wchodzisz? - nie zmęczony jestem :mrgreen:

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

Bemowo pisze:

jak założysz kiedyś klub forex z dużym wspólnym depo zrobimy grupę trzymającą władzę ( a przede wszystkim kasę :mrgreen: )

i w ogóle co się dzieje bo miałem pracowity poranek i na razie zdążyłem jedynie spojrzeć na wykres kabla 8)

I na PREMIERA. Jeszcze jak bezczelnie wczoraj powiedział Laktor wchodzisz? - nie zmęczony jestem :mrgreen:
ej ej ej byłem po 17 godzinach wgapiania się w monitor wykresy i zarazem wypełniania dokumentów dla 3 różnych firm miałem prawo być zmęczony a na ejku na spadku zarobiłem dość by mi się nie chciało :mrgreen:
a Ty siedziałeś do 5 zgodnie z tym czym szpanowałeś przed naszą forexową lady kk.dreamer? :d
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Witam Laktor... Kiwi nie wiem czy nie założe hedge'a bo może po danych wystrzelic w górę... myśle na razie co z tym zrobic...
Spójrz w kalendarz na PMI - Niemcy na skraju recesji więc obniżka stóp możliwa niebawem i edek reaguje jak widac...tyle że cały czas wygląda mi to na 4 fale w korekcie wzrostowej wiec jeszcze troszke w dół i na 5 polecimy w góre, byków nie widac, sily kupujących nie ma wiec w okolice 1.2920-2930 wg mnie dolecimy - tam jest fibo 61.8 wzrostów...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Bemowo

Do 5 nie, przed 2 poszedłem lulu.

Gapienie się w nocy nie ma sensu. Sesja europejska - tu się dzieje

Awatar użytkownika
profession
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: profession »

Laktor pivot czeka na Ciebie bodajże na 5 lub 6 stronie :p
Austryjacka Szkoła Ekonomii jest sednem.

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

atlanticos pisze:

Witam Laktor... Kiwi nie wiem czy nie założe hedge'a bo może po danych wystrzelic w górę... myśle na razie co z tym zrobic...
Spójrz w kalendarz na PMI - Niemcy na skraju recesji więc obniżka stóp możliwa niebawem i edek reaguje jak widac...tyle że cały czas wygląda mi to na 4 fale w korekcie wzrostowej wiec jeszcze troszke w dół i na 5 polecimy w góre, byków nie widac, sily kupujących nie ma wiec w okolice 1.2920-2930 wg mnie dolecimy - tam jest fibo 61.8 wzrostów...
nie chcesz być premierem? :564: Zajmę się stroną prawną i Twoim pr. zrobimy tak jak powiedział Bruce Willis w armageddonie - "Nie chcemy więcej płacić podatków...NIGDY" :564: :564: :564: :564: :564:

GRA ktoś na renmimbi?

-- Dodano: 23 kwie 2013, 11:22 --
profession pisze:Laktor pivot czeka na Ciebie bodajże na 5 lub 6 stronie :p
a dzięki wybacz zacząłem od 10 (haha tak jak z forexem...pewnych rzeczy nie da się tu przeskoczyć 8) )

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Bemowo pisze:
Jeszcze jak bezczelnie wczoraj powiedział Laktor wchodzisz? - nie zmęczony jestem :mrgreen:
pisałem że trzymam kabla ale sie wyrywa do dołu :) ale Laktor nadal nie ufa mojej kuli ;) :564:

co do premiera to RUDY nie puści stołka... :mrgreen: poza tym zanudziłbym się..,. tu się dzieje więcej... :564:

Bemowo

atlanticos pisze:
Bemowo pisze:
Jeszcze jak bezczelnie wczoraj powiedział Laktor wchodzisz? - nie zmęczony jestem :mrgreen:
pisałem że trzymam kable ale sie wyrywa do dołu :) ale Laktor nadal nie ufa mojej kuli ;) :564:
na kabelku dzienne świeczki ładnie wyglądają, mam nadzieję, że zachowają status do końca dnia

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

atlanticos pisze:
Bemowo pisze:
pisałem że trzymam kable ale sie wyrywa do dołu :) ale Laktor nadal nie ufa mojej kuli ;) :564:
oczywiście że ufam ,naprawdę byłem zmęczony, zresztą kula z pomocą której przewidziałem w ciągu ostatnich dni dwa longi na kablu o których pisałem tu potwierdzała Twoja prognozę także wszystko gra, jedno ichimoku w tenkan sen mi się nei zgadzało ale po 2 w nocy jak widzę zostało przykryte i już poszło :564:

i ufam do tego stopnia że nie biorę pozycji przeciwstawnych do Twojej never :mrgreen:

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Bemowo pisze:
na kabelku dzienne świeczki ładnie wyglądają, mam nadzieję, że zachowają status do końca dnia
też mi się podobają ale dziś kanał jeszcze nie puści wg mnie...
byczki na edku i kablu ładnie zostana przewiezione... :564:

Zablokowany