Admiral Markets - Wątek II
Re: Admiral Markets - Wątek II
Czy ktoś zaobserwował problemy z połączeniem do konta Live AM ?
Daleki jestem od teorii spiskowych ,ale bierze mnie złość jak cały dzień poluję na pozycję i wszystko śmiga ,jak chcę otworzyć tracę połączenie .Zdarzało mi się zaliczyć SL ,przed większym ruchem bo nie mogłem zamknąć złej pozycji,a w tym tygodniu problemy z otwieraniem akurat dobrze wypatrzonej 2x .
21.03 otworzona pozycja na L , długie zerwanie połączenia zaraz po otworzeniu .Przelogowałem się na drugi MT4 ,przestawiłem na BE,zerwanie połączenia ,uratowałem kawałek .W piątek polowanie na L ,dwukrotne rozłączenie platformy w decydującym momencie , zrezygnowałem z otworzenia ,po gorszej cenie nie wchodziłem.
Daleki jestem od teorii spiskowych ,ale bierze mnie złość jak cały dzień poluję na pozycję i wszystko śmiga ,jak chcę otworzyć tracę połączenie .Zdarzało mi się zaliczyć SL ,przed większym ruchem bo nie mogłem zamknąć złej pozycji,a w tym tygodniu problemy z otwieraniem akurat dobrze wypatrzonej 2x .
21.03 otworzona pozycja na L , długie zerwanie połączenia zaraz po otworzeniu .Przelogowałem się na drugi MT4 ,przestawiłem na BE,zerwanie połączenia ,uratowałem kawałek .W piątek polowanie na L ,dwukrotne rozłączenie platformy w decydującym momencie , zrezygnowałem z otworzenia ,po gorszej cenie nie wchodziłem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie spiesz się , zawsze zdążysz stracić .
Mam problem z rozpakowaniem aplikacji do rozliczenia pita wie ktoś może jak to zainstalować ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
...."W dniu dzisiejszym MetaQuotes, twórca platformy MetaTrader 4, poinformował o podjęciu decyzji w kwestii zablokowania możliwości modyfikacji ustawień terminala MetaTrader 4. Począwszy od dnia 15.04.2013 r. wszelkie modyfikacje zostaną zablokowane, a używanie ich będzie zabronione..."
Co to oznacza w praktyce?
Co to oznacza w praktyce?
Dziękuję i pozdrawiam.
Mam podobyny problem jak kolega, proszę o pomoc, ponieważ nie wiem o co chodzi z wypakowywaniem tej aplikacji do obliczenia dochodu, z góry dziekuje
Mam pytanie podstawowe :
jaki kraj mam wpisać w PIT ZG w polu "kraj uzyskania przychodu" ?
jaki kraj mam wpisać w PIT ZG w polu "kraj uzyskania przychodu" ?
Solą życia jest kasa.
hej,
miał ktoś dzisiaj [sl/gap] na eur/usd i na goldzie?
napisałem reklamację, ale to nie zmienia faktu że to jakaś kpina się u nich robi.
napisałem reklamację, ale to nie zmienia faktu że to jakaś kpina się u nich robi.
Ja już zwiałem od nich po tym jak zlecenia zamykały mi się po 3 sekundy.
-
- Uczestnik
miałem dzisiaj podobną sytuacje na eur/jpy. też mi napisali w odpowiedzi na moją reklamacje, gdzie zamknęli mi 24pkt poniżej mojego stop lossa, że to nie ich wina...jacek-g pisze:hej,
Chyba czas zmienić brokera.
Witam, mam pytanie do osób korzystających z usług AM.
Moje pytanie dotyczy rozliczenia rocznego u "nie polskiego brokera" - jak wy to robicie i czy Wasze urzędy skarbowe nie mają zastrzeżeń co do formy rozliczania się.
Przeglądałem praktycznie wszystkie watki jeśli chodzi brokerów oferujących usługi w poslce a nie wystawiających rocznej informacji do US, dzwoniłem do kilku , dzwoniłem również do 3 US i w sumie co telefon to trochę inna odpowiedz.
Chcę zmienić brokera go4x i bossafx na innego - chyba AM - dlaczego??? - gram w długim terminie i po porównaniu SWAP'ów AM wydaje mi się pod tym względem "najtańszym"
Poradźcie jak to robicie na koniec roku z rozliczeniem a może macie propozycję innego brokera z tańszymi pkt. swapowymi.
Pozdrawiam serdecznie i dzięki za każde info.
Moje pytanie dotyczy rozliczenia rocznego u "nie polskiego brokera" - jak wy to robicie i czy Wasze urzędy skarbowe nie mają zastrzeżeń co do formy rozliczania się.
Przeglądałem praktycznie wszystkie watki jeśli chodzi brokerów oferujących usługi w poslce a nie wystawiających rocznej informacji do US, dzwoniłem do kilku , dzwoniłem również do 3 US i w sumie co telefon to trochę inna odpowiedz.
Chcę zmienić brokera go4x i bossafx na innego - chyba AM - dlaczego??? - gram w długim terminie i po porównaniu SWAP'ów AM wydaje mi się pod tym względem "najtańszym"

Poradźcie jak to robicie na koniec roku z rozliczeniem a może macie propozycję innego brokera z tańszymi pkt. swapowymi.
Pozdrawiam serdecznie i dzięki za każde info.
1. "KISS" - Keep It Simple Stupid
2. SYNERGIA - współdziałanie różnych czynników, którego efekt jest większy niż suma oddzielnych działań
3. STOP LOSS - niedoceniony przyjacielem TRADERA.
2. SYNERGIA - współdziałanie różnych czynników, którego efekt jest większy niż suma oddzielnych działań
3. STOP LOSS - niedoceniony przyjacielem TRADERA.