1,294 kolejny przystanek jak dla mnie, chyba ze londek zacznie relizować zyskiP.Zet pisze:Obyś miał chłopie racje !YoungDentist pisze:edek jest naciągnięty jak guma w majtach żeby za chwilę uderzyć spowrotem...
DayTrading: Wtorek 23.04.2013
Re: DayTrading: Wtorek 23.04.2013
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak
na 1.2920 jest 61.8 fibo ostatnich wzrostow i tam pewnie dolecimyBOCZEK pisze:1,294 kolejny przystanek jak dla mnie, chyba ze londek zacznie relizować zyskiP.Zet pisze:Obyś miał chłopie racje !YoungDentist pisze:edek jest naciągnięty jak guma w majtach żeby za chwilę uderzyć spowrotem...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
-
- Gaduła
Haha nie przesadzajmy - ja wrzuciłem w L raptem 1% depo - jak poleci w dół to mnie w ogóle nie zaboli...psxor pisze:Bo tu kolega wrzucił całe depo w eske, także pilnuj się YoungDentistP.Zet pisze:Obyś miał chłopie racje !YoungDentist pisze:edek jest naciągnięty jak guma w majtach żeby za chwilę uderzyć spowrotem...
Wedlug mojej analizy jak przejda 1.2950 to 12900 moze ich nie zatrzymac, kwestia tego ile maja paliwaNowy123 pisze:rabit pisze:Gdzie edka kupujecie ? Ja raczej gdzies w okolicach 1.295/6
albo 12900 okolice dopiero
moga podbitke zrobic pod USA wejscie a pozniej powinni dalej w dol ladowac

Ze mnie dupa nie trejder!!! 

z Tego co sie orientuje wielu dużych graczy będzie realizowało zyski w okolicach 1.2680-1.2700, ja nie będę taki łapczywy i na 1.2850 pozamykam wszystkie pozycje na edku, i można zrobić sobie tydzień przerwy, tylko kur.. to działa jak narkotyk, i nawet jak sie dla zabawy zahaczy jakimś 0.2-0.5 lota to i tak sie patrzy i tak, więc lipa 
ejka na 126 biore tp i basta, chociaz moja kula mówi że do 125 na oparach doleci.

ejka na 126 biore tp i basta, chociaz moja kula mówi że do 125 na oparach doleci.
- atlanticos
- Maniak
psxor pisze:z Tego co sie orientuje wielu dużych graczy będzie realizowało zyski w okolicach 1.2680-1.2700, ja nie będę taki łapczywy i na 1.2850 pozamykam wszystkie pozycje na edku, i można zrobić sobie tydzień przerwy, tylko kur.. to działa jak narkotyk, i nawet jak sie dla zabawy zahaczy jakimś 0.2-0.5 lota to i tak sie patrzy i tak, więc lipa
znam ten ból

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
JA SIE PYTAM
gdzie te odbicie w UE jest wiesczone przez naganiaczy Analitycznych i innej masci specjalistow
w 2 polowie roku
gdzie te odbicie w UE jest wiesczone przez naganiaczy Analitycznych i innej masci specjalistow

w 2 polowie roku
przecież Tusk mówił, ze europa to nei tylko wzorst gospodarczy i zapewniani stabilności finansowej
HA jeszcze pare pipek i od 5kwietnia bedzie 500% konta
HA jeszcze pare pipek i od 5kwietnia bedzie 500% konta

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
coś mocno trzyma to 50%
A czy analitycy nie sa po to by powodowac strach albo chciwosc ?
Ze mnie dupa nie trejder!!!