analogicznie, dolar się osłabia...teoretycznie, tak to nie wiem bo nie gram na tymkk.dreamer pisze: Pytam o UJ, nie Ej
DayTrading: Wtorek 23.04.2013
Re: DayTrading: Wtorek 23.04.2013
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
czyli ja kostani bylo gorsze dane w dol i gora tym razem na odwrot sprzedawanie faktow bedzie gora i doldavor5 pisze:jeśli francuski PMI skoczył niemiecki na 99% tak samo więc dziś do góry

PMI dalej recesyjne a te podrygi to tylko okazja by na oporze gdzies sie na S ustaiwc na EDKU

SP500 nie dlugo konczy prawe ramie

-- Dodano: wt 23-04-2013, 9:20 --
EUR JPY zrobili 128 70 ladnie pod danych z CHin zadzialaly a teraz podciaganko i szukamy na oporze znowu S

Co do Edka mam podobne zdanie co Ty, jak dane z Niemiec będą lepsze, to zamykam stare pozycje z zyskiem i złapie nowe wyżej eskiNowy123 pisze:czyli ja kostani bylo gorsze dane w dol i gora tym razem na odwrot sprzedawanie faktow bedzie gora i doldavor5 pisze:jeśli francuski PMI skoczył niemiecki na 99% tak samo więc dziś do góry
PMI dalej recesyjne a te podrygi to tylko okazja by na oporze gdzies sie na S ustaiwc na EDKUznowu
SP500 nie dlugo konczy prawe ramie

Zależy kto na jakie szczyty patrzy.psxor pisze:Nie sądze żeby ejek i edek wybily nowe szczyty w najblizszym czasie.

Czy spadamy, czy rośniemy to jesteśmy zarobieni.
wiedzialem! PIEKLOOO
- kk.dreamer
- Pasjonat
co to było
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
piekna wypucha
pod Francuskie PMI

Hahaha, ale sieklo 

- atlanticos
- Maniak
niemiecki PMI wbil chyba wlasnie ostatniego gwozdzia do trumny edkowi 
i mamy u sasiadow recesje
ha ha

i mamy u sasiadow recesje