jeszcze nie ma sygnału na S,atlanticos pisze:Laktor - wskakujesz czy nie bo kabla już utrzymac nie moge tak sie rwie do dolu![]()
ale target na kablu może być nawet 1.49 i niżej
jeszcze nie ma sygnału na S,atlanticos pisze:Laktor - wskakujesz czy nie bo kabla już utrzymac nie moge tak sie rwie do dolu![]()
uważam że 50 pipek poleci, a jak dobrze urwie (a on potrafi zjeść) to i 100 pęknieNyxa pisze:Na H1 na kablu doji się ładna zrobiła co może świadczyć o odwróceniu. Ma ktoś wyznaczone poziomy kabla? Ja gram tylko na jenach, edku i złotówce dlatego na szybkiego nie mam pomysłu do jakiego poziomu kabel mógłby się zwalić.
a ja nadal mam jeden tajemny starożytny sygnał że polezie do góryatlanticos pisze:uważam że 50 pipek poleci, a jak dobrze urwie (a on potrafi zjeść) to i 100 pęknieNyxa pisze:Na H1 na kablu doji się ładna zrobiła co może świadczyć o odwróceniu. Ma ktoś wyznaczone poziomy kabla? Ja gram tylko na jenach, edku i złotówce dlatego na szybkiego nie mam pomysłu do jakiego poziomu kabel mógłby się zwalić.
atlanticos pisze:uważam że 50 pipek poleci, a jak dobrze urwie (a on potrafi zjeść) to i 100 pęknieNyxa pisze:Na H1 na kablu doji się ładna zrobiła co może świadczyć o odwróceniu. Ma ktoś wyznaczone poziomy kabla? Ja gram tylko na jenach, edku i złotówce dlatego na szybkiego nie mam pomysłu do jakiego poziomu kabel mógłby się zwalić.
wysoko kabel dojechał, niestetyatlanticos pisze:powiem to po francusku - "marne szanse" na wzrosty widzę
ejek jednak nie był za wcześnie tylko w sam raz...teraz kabel zebym mogl zabezpieczyc i ide lulu...nie czekam na Chinczykow
czemu niestety? zamknął się w przedziale o którym pisałem... w dodatku pod Twoim dywanem na m30, h1... macd zaczyna zawracac wiec pare pipsow z tego bedzie... a moze nawet górkę się złapie fuksemBemowo pisze:wysoko kabel dojechał, niestetyatlanticos pisze:powiem to po francusku - "marne szanse" na wzrosty widzę
ejek jednak nie był za wcześnie tylko w sam raz...teraz kabel zebym mogl zabezpieczyc i ide lulu...nie czekam na Chinczykow
u mnie teraz ma trochę do przekopania, niżej jeżeli byłby, byłoby mu łatwiej jeb....ąćatlanticos pisze:czemu niestety? zamknął się w przedziale o którym pisałem... w dodatku pod Twoim dywanem na m30, h1... macd zaczyna zawracac wiec pare pipsow z tego bedzie... a moze nawet górkę się złapie fuksemBemowo pisze:wysoko kabel dojechał, niestetyatlanticos pisze:powiem to po francusku - "marne szanse" na wzrosty widzę
laktor pisze:HMMMMM..... kretyńsko zabrzmi ale...ostrzegałem.