DayTrading: Poniedziałek 22.04.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 22 kwie 2013, 23:07

Wzrost
18
35%
Bez zmian
9
17%
Spadek
25
48%

Liczba głosów: 52

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Poniedziałek 22.04.2013

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

UJ maskra 100 - 100 30 opor nastepny cel 101 45- 70 tutaj S :)

EUR USD maskra dzis jakas pewnie bedzie tak motanie az wykoncza podfalke i jutro PMI bedzie bujac

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

[quote="Nowy123"
EUR USD maskra dzis jakas pewnie bedzie tak motanie az wykoncza podfalke i jutro PMI bedzie bujac[/quote]

czyli co konkretnie proponujesz? bo po fakcie powiesz "ahahaha a nie mowiłem"
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

rafmax pisze:[quote="Nowy123"
EUR USD maskra dzis jakas pewnie bedzie tak motanie az wykoncza podfalke i jutro PMI bedzie bujac
czyli co konkretnie proponujesz? bo po fakcie powiesz "ahahaha a nie mowiłem"[/quote]

szanse na 12950 970 EUR USD a ja po fakcie nic nie pisze nie ten adres zawsze pisze jak ostani opcje pod to co kreca c ozrobili z podjazdem na 1 h siecy na 13200 piszac o zebraniu S wyzej ;) a ostanio z tym wyskokiem na 13133 podbnie wygladalo ;) lecz mialem opcje druga czyli ta z ostatniej akcji czyli zle dane z UE w dol i odpal w gore ;)

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

co za dzień trudno przeczytać cokolwiek, może ktoś eseczke na usdchf by poparł? :roll:
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

ja sądzę że jak zjedziemy do 1.2950-70 to już nie wrócimy bo nam rgr odpali i polecimy jeszcze 100 niżej...dlatego zanim to nastąpi musza wyciąc SL eskom i podjedziemy w górę - i tu mam dylemat jak wysoko... mam 3 poziomy w głowie przy których trzeba będzie obserwować PA pod wejście w S ...3060-70 ( wg mnie najmniej realne odbicie w tym miejscu), 3100 ( najbliżej mi do tego poziomu) i 3130-3140 (poziom piątkowego maksa i lewego ramienia - musiałby pojawić się silny byczy impuls żebyśmy tam dolecieli)

-- Dodano: 22 kwie 2013, 11:43 --
laktor pisze:co za dzień trudno przeczytać cokolwiek, może ktoś eseczke na usdchf by poparł? :roll:
pod skalpa jak najbardziej... na dluzej bałbym sie

odciąłes kiwi czy tzrymasz? Ja postawiłem hedgea w gore i do jutra licze ze podejdzie jeszcze do gory i go odetne
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2013, 12:46 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

Szkoda ze Dostawcefx w piatek skasowali, ciekawe co by dzis zarzucił :D
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

atlanticos pisze:ja sądzę że jak zjedziemy do 1.2950-70 to już nie wrócimy bo nam rgr odpali i polecimy jeszcze 100 niżej...dlatego zanim to nastąpi musza wyciąc SL eskom i podjedziemy w górę - i tu mam dylemat jak wysoko... mam 3 poziomy w głowie przy których trzeba będzie obserwować PA pod wejście w S ...3060-70 ( wg mnie najmniej realne odbicie w tym miejscu), 3100 ( najbliżej mi do tego poziomu) i 3130-3140 (poziom piątkowego maksa i lewego ramienia - musiałby pojawić się silny byczy impuls żebyśmy tam dolecieli)

laktor pisze:co za dzień trudno przeczytać cokolwiek, może ktoś eseczke na usdchf by poparł? :roll:

ja z kolei teraz upatrzyłem sobie mały long na kablu, poczekam kwadrans i zdecyduje czy go trzymać czy na razie dać spokój.

-- Dodano: 22 kwie 2013, 11:48 --
atlanticos pisze:ja sądzę że jak zjedziemy do 1.2950-70 to już nie wrócimy bo nam rgr odpali i polecimy jeszcze 100 niżej...dlatego zanim to nastąpi musza wyciąc SL eskom i podjedziemy w górę - i tu mam dylemat jak wysoko... mam 3 poziomy w głowie przy których trzeba będzie obserwować PA pod wejście w S ...3060-70 ( wg mnie najmniej realne odbicie w tym miejscu), 3100 ( najbliżej mi do tego poziomu) i 3130-3140 (poziom piątkowego maksa i lewego ramienia - musiałby pojawić się silny byczy impuls żebyśmy tam dolecieli)

odciąłes kiwi czy tzrymasz? Ja postawiłem hedgea w gore i do jutra licze ze podejdzie jeszcze do gory i go odetne
trzymam, kiwi nauczyłem się trzymać dłużej niż cokolwiek innego :564: jakoś dziwnie spokojny przeważnie jestem o wynik hehe

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

co do kabla to daj znac jak zamkniesz L-kę bo ja tez licze ze podejdzie ale w L nie wchodze - jak podskoczy to mu S-ke zaaplikuje bo stoi nad oprzepascia i mysli czy skoczyc :)

dlatego tez nie odcinalem tylko hedge'a niech zarobi w dwie strony bo tez dosc spokojny jestem o wyniki koncowy na tej parze...

-- Dodano: 22 kwie 2013, 11:50 --

ujek na m1 mi srednie przebija wiec moze dostac malego przyspieszenia niedlugo, narazie "pińcet" go trzyma :d
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2013, 12:52 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

atlanticos pisze:co do kabla to daj znac jak zamkniesz L-kę bo ja tez licze ze podejdzie ale w L nie wchodze - jak podskoczy to mu S-ke zaaplikuje bo stoi nad oprzepascia i mysli czy skoczyc :)

dlatego tez nie odcinalem tylko hedge'a niech zarobi w dwie strony bo tez dosc spokojny jestem o wyniki koncowy na tej parze...
dziś nie jestem kabla tak pewny jak ostatnio co go kreśliłem, ale tej przepaści w najbliższych 2 h nei widze, natomiast jej nei wykluczam, jednak skalperskiego longa już zamknąłem, a tego normalnego trzymam do rozpoczęcia następnej godizny wtedy zobaczymy.
http://www.mql5.com/en/charts/193677/gb ... ari-uk-ltd

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

laktor pisze:
atlanticos pisze:co do kabla to daj znac jak zamkniesz L-kę bo ja tez licze ze podejdzie ale w L nie wchodze - jak podskoczy to mu S-ke zaaplikuje bo stoi nad oprzepascia i mysli czy skoczyc :)

dziś nie jestem kabla tak pewny jak ostatnio co go kreśliłem, ale tej przepaści w najbliższych 2 h nei widze, natomiast jej nei wykluczam, jednak skalperskiego longa już zamknąłem, a tego normalnego trzymam do rozpoczęcia następnej godizny wtedy zobaczymy.
http://www.mql5.com/en/charts/193677/gb ... ari-uk-ltd
nie mówie o przepasci w najblizszym 2h... tej porypanej pary nie gram pod skalpa bo nie jeden raz juz mnie przewiozla... tylko sredni termin

Zablokowany