EUR USD maskra dzis jakas pewnie bedzie tak motanie az wykoncza podfalke i jutro PMI bedzie bujac
czyli co konkretnie proponujesz? bo po fakcie powiesz "ahahaha a nie mowiłem"[/quote]rafmax pisze:[quote="Nowy123"
EUR USD maskra dzis jakas pewnie bedzie tak motanie az wykoncza podfalke i jutro PMI bedzie bujac
pod skalpa jak najbardziej... na dluzej bałbym sielaktor pisze:co za dzień trudno przeczytać cokolwiek, może ktoś eseczke na usdchf by poparł?
atlanticos pisze:ja sądzę że jak zjedziemy do 1.2950-70 to już nie wrócimy bo nam rgr odpali i polecimy jeszcze 100 niżej...dlatego zanim to nastąpi musza wyciąc SL eskom i podjedziemy w górę - i tu mam dylemat jak wysoko... mam 3 poziomy w głowie przy których trzeba będzie obserwować PA pod wejście w S ...3060-70 ( wg mnie najmniej realne odbicie w tym miejscu), 3100 ( najbliżej mi do tego poziomu) i 3130-3140 (poziom piątkowego maksa i lewego ramienia - musiałby pojawić się silny byczy impuls żebyśmy tam dolecieli)
-- Dodano: 22 kwie 2013, 11:43 --
pod skalpa jak najbardziej... na dluzej bałbym sielaktor pisze:co za dzień trudno przeczytać cokolwiek, może ktoś eseczke na usdchf by poparł?
trzymam, kiwi nauczyłem się trzymać dłużej niż cokolwiek innegoatlanticos pisze:ja sądzę że jak zjedziemy do 1.2950-70 to już nie wrócimy bo nam rgr odpali i polecimy jeszcze 100 niżej...dlatego zanim to nastąpi musza wyciąc SL eskom i podjedziemy w górę - i tu mam dylemat jak wysoko... mam 3 poziomy w głowie przy których trzeba będzie obserwować PA pod wejście w S ...3060-70 ( wg mnie najmniej realne odbicie w tym miejscu), 3100 ( najbliżej mi do tego poziomu) i 3130-3140 (poziom piątkowego maksa i lewego ramienia - musiałby pojawić się silny byczy impuls żebyśmy tam dolecieli)
-- Dodano: 22 kwie 2013, 11:43 --
odciąłes kiwi czy tzrymasz? Ja postawiłem hedgea w gore i do jutra licze ze podejdzie jeszcze do gory i go odetne
dziś nie jestem kabla tak pewny jak ostatnio co go kreśliłem, ale tej przepaści w najbliższych 2 h nei widze, natomiast jej nei wykluczam, jednak skalperskiego longa już zamknąłem, a tego normalnego trzymam do rozpoczęcia następnej godizny wtedy zobaczymy.atlanticos pisze:co do kabla to daj znac jak zamkniesz L-kę bo ja tez licze ze podejdzie ale w L nie wchodze - jak podskoczy to mu S-ke zaaplikuje bo stoi nad oprzepascia i mysli czy skoczyc
dlatego tez nie odcinalem tylko hedge'a niech zarobi w dwie strony bo tez dosc spokojny jestem o wyniki koncowy na tej parze...
nie mówie o przepasci w najblizszym 2h... tej porypanej pary nie gram pod skalpa bo nie jeden raz juz mnie przewiozla... tylko sredni terminlaktor pisze:dziś nie jestem kabla tak pewny jak ostatnio co go kreśliłem, ale tej przepaści w najbliższych 2 h nei widze, natomiast jej nei wykluczam, jednak skalperskiego longa już zamknąłem, a tego normalnego trzymam do rozpoczęcia następnej godizny wtedy zobaczymy.atlanticos pisze:co do kabla to daj znac jak zamkniesz L-kę bo ja tez licze ze podejdzie ale w L nie wchodze - jak podskoczy to mu S-ke zaaplikuje bo stoi nad oprzepascia i mysli czy skoczyc
dlatego tez nie odcinalem tylko hedge'a niech zarobi w dwie strony bo tez dosc spokojny jestem o wyniki koncowy na tej parze...
http://www.mql5.com/en/charts/193677/gb ... ari-uk-ltd