A jest do tego jakieś EA, które znajduje tę porę dnia?tomek3891 pisze:Trzeba tylko znaleźć dla niego porę (chodzi o porę dnia) aby mógł tylko zarabiać.

A jest do tego jakieś EA, które znajduje tę porę dnia?tomek3891 pisze:Trzeba tylko znaleźć dla niego porę (chodzi o porę dnia) aby mógł tylko zarabiać.
Wiec napisz w jakich porach zarabia , po co to ukrywac...tomek3891 pisze:Witam Serdecznie.
Jeśli chodzi o aukcje INWESTOR Fx to nie wiem dlaczego niektórzy użytkownicy atakują owy EA i sprzedawce. EA jest bardzo dobrym i sprawnym robotem jak za tą cenę. Sprzedawca jest rzetelny i uczciwy. Zawsze odpowiada na zadane pytania. Jest cierpliwy i nie ucina kontaktu zaraz po zakończonej aukcji. EA zarabia i robi to bardzo sprawnie. Trzeba tylko znaleźć dla niego porę (chodzi o porę dnia) aby mógł tylko zarabiać. W środę przedstawię statement potwierdzający moje słowa.Dlatego proszę użytkowników, którzy krytykują tego sprzedawcę aby zaprzestały tego i najpierw wypróbowały robota, a potem ewentualnie krytykowały. Dla mnie taka krytyka jest daremna jak sami użytkownicy którzy ją piszą. Pozdrawiam autora tegoż robocika o nazwie inwestor FX.
Albo lepiej tak ...JAREK67 pisze:A jest do tego jakieś EA, które znajduje tę porę dnia?
Nie wiem czy piszesz do mnie ale nie kojarzę Yarka 76 na tym forum.tomek3891 pisze:Do YAREK 76
Pora dnia tzn. używać EA w odpowiedniej porze dnia....w wolnym tłumaczeniu - używam EA o tej porze gdzie ma tylko zyskowne transakcje czyli masa testów na demo a potem na ralu i wiesz kiedy robocik zarabia a kiedy traci jeśli siedzisz troszkę w temacie forex to będziesz wiedział o czym mówię jeśli nie to nie ma o czym gadać tyle..
Myślę, że tacy jak Ty myślą, że kupią robota na allegro i on będzie zarabiał...Błąd. Nikt nie sprzeda Ci EA, które regularnie zarabia. I abyśmy się dobrze zrozumieli podkreślę : REGULARNIE i to w dłuższym terminie.tomek3891 pisze: ..teraz wiem kiedy mam go puszczać (niestety tacy właśnie jak Ty myślą ze kupią robota za 300zł i pójdą w miasto na melanż i jak wrócą to będą mieli same TP i będą bogaci...
W ostatnim moim wpisie miałem dodać, ze czekam na statement i licżę na więcej niż miesiąc.tomek3891 pisze:Przesyłam już teraz statement bo widzę że jest pełno ludzi którzy za wszelka cenę muszą udowodnić że jest inaczej niż inni mówią....jeśli uważasz już nie chce mi się pisać kto jak powiedział sorki ale szkoda czasu. Tak naprawdę jeśli niektórzy z was uważają że odpalenie EA w określonej porze dnia i wyłączanie go przed makro i innymi informacjami ze świata nie jest inwestowaniem robotem to ja czegoś tu nie jarze albo ktoś ma inny pogląd - nie komentuje. Powtarzam że inwestowanie za pomocą robota to nie jest puszczenie go samopas na cały dzień bo z góry wiadomo i to nawet laik wie że on raczej zysków nie przyniesie (czy on będzie kosztował 300zł czy 10 000zł ustawiony na 5 pisp tp i 40sl czy 30p i 5sl nie ma to znaczenia)....więc niech jeden z drugim mi nie gada iż puszczanie robota w określonych porach dniach jak teraz zyskuje to kiedyś się skończy zysk a będzie strata ...może tak ..umówmy się jak będę miał chociaż 1 stratę w tym miesiącu to przyznam wam racje...wyciągne wtedy statement od broka na potwierdzenie i będziemy mogli wtedy mówić że jest tak a nie inaczej. Tak czy inaczej uzyskanie narzędzia nie powoduje ze jesteśmy Panami świata nie oznacza że nie musimy myśleć - błąd musimy.
-- Dodano: 22 kwie 2013, 13:35 --
Jeszcze kontynuacja.
tomek3891 pisze:JAREK 67 jak tylko minie miesiąc to tak jak mówiłem prześlę go na stronkę nie widzę problemu..Pozdrawiam