Czyżby to tylko wycieczka po SL niedźwiadków na edku?
Wycięło komuś?

Ale tak w piątek o tej godzinie?
Nie mam doświadczenia. Ktoś może coś wie?
edit
No właśnie Antek
po takim zjezdzie nie ma juz czego rozwalac bo wszystko zabezpieczone...najwyzej zysk bedzie mniejszy ale...zawsze zyskantoniZ pisze:Koledzy zapomnieli o 1.3124
Nabrali S, to pora ich rozwalić....
dokładnie ja część pozycji zamknałem i jestem bardzo zadowolonyatlanticos pisze:po takim zjezdzie nie ma juz czego rozwalac bo wszystko zabezpieczone...najwyzej zysk bedzie mniejszy ale...zawsze zyskantoniZ pisze:Koledzy zapomnieli o 1.3124
na h1 orgr był wczesniej i jesli mialby sie zrealizowac to wg mnie najpierw powrot w okolice 9850-60 na retest linii szyi i dalej spory UP... ale przyznam ze mi wczesniej umknal i mam przez Ciebie myslaca teraz bo liczylem na wieksze spadkilaktor pisze: ps. Żaba zobacz h1 ujka i mi powiedz czy są tam trolle tfu rgr
BOCZEK pisze:co jest z tymi bombami w stanach, jakieś zamachy, fabryka wybuchła, listy do obamy, treaz też jakieś info z FBI
co ciekawe - ja pod tą wycinkę wziąłem L na 30 pipsów będąc na S - pieknie się zamknęło na +atlanticos pisze:po takim zjezdzie nie ma juz czego rozwalac bo wszystko zabezpieczone...najwyzej zysk bedzie mniejszy ale...zawsze zyskantoniZ pisze:Koledzy zapomnieli o 1.3124
a co do wycinki stopek to kilkadziesiąt postów wczesniej pisałem że skocza w górę żeby tym mniej cierpliwym wyciąć stopy... bardziej cierpliwi tam gdzie pierwszych wycinało dopiero wchodzili w S