10000 real
Re: 10000 real
Tak jak pierwszy dziennik był prze śmieszny, tak tan jest wprost idiotyczny..
Nic tak człowieka nie motywuje do nauki, jak bycie bankrutem.
- DonForex:-)
- Gaduła
Najbardziej śmieszna jest Wasza reakcja
Ciągle piszecie to samo tylko w innych słowach... po co? Dowartościowanie się czy jak?
Zostawcie w spokoju ten dziennik. Zignorowanie doporowadzi do zakończenia.

"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.
AmenDonForex:-) pisze:Najbardziej śmieszna jest Wasza reakcjaCiągle piszecie to samo tylko w innych słowach... po co? Dowartościowanie się czy jak?
Szkoda komentarza na Wasze głupie wypociny. Dziś 8 wejść w tym dwa nie trafione (wynikały z nie trzymania się strategii). Stan konta na teraz 2745.
2 x 10sl = -20
6 x 1 tp= 6
Łącznie wychodzi -14pips IMO;)
6 x 1 tp= 6
Łącznie wychodzi -14pips IMO;)
Matematyka jest kolejną mocną stroną 4expage buhaha 

“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
Strategia w ciągu dwóch dni jej sprawdzenia raczej działa. Ocencie sami na 16 wejść 1 błąd. Kiedy zaczynałem kapitał był dwa dni temu:1688 a teraz 3490. Na dziś już chyba starczy.
Kiedy zaczynales kapital byl 10000 

Zgadza sie...i w tym kierunku idziemy z nową strategią, która mam.
Kurde ja chyba bym nie potrafił ustawić TP na 1 pips, od razu po wejsciu by mi wskoczylo na 2-3 i nici ze strategii 
Swoją drogą mógł bys zapodawac jakies screeny z wejsc, dziennik był by ciekawszy.

Swoją drogą mógł bys zapodawac jakies screeny z wejsc, dziennik był by ciekawszy.