10000 real

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
mad_bobul
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: 10000 real

Nieprzeczytany post autor: mad_bobul »

Eeeehhhh....

Coś mi się wydaje, że to jedno wielkie jajo jest.
Nie wierzę w tracenie prawdziwej kasy w takim tempie :].
A jeżeli tak, to jednak jakiś link do myfxbook-a bym poprosił (może gdzieś to jest, tylko przeoczyłem...).

Tak czy siak - czyta się genialnie ;) i jest to świetna rozrywka :)

jak_zyc
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jak_zyc »

4expage pisze:Rynek prosty nie jest. Teraz z pozostałym kapitałem 1740 testuje nową strategie wejść. Jeśli chodzi o aktualizowane wpisy mozna poczytać http://zarabianie-na-forex.pl/10000-na-forex
Tylko po co te wpisy czytać? żeby też zacząć tracić? śmiechu warte... :lol:
Wygranym nie jest ten, kto zgarnia pule najczęściej, wygrany to taki, kto zgarnia najwięcej pieniędzy!

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

jak_zyc pisze: Tylko po co te wpisy czytać? żeby też zacząć tracić? śmiechu warte... :lol:
No weź, to faktycznie może być zaraźliwe jakieś... Dobrze, że nie mam teraz pod ręką jakichś stu tysięcy... ufff...

4expage tak na poważnie to zastanów się nie tylko nad zmianą systemu ale też nad zarządzaniem kapitałem, bez tego nawet Graal będzie rosyjską ruletką.
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

4expage
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 4expage »

Dzień mamy za sobą. Testowałem nową strategie. Dziś 100% skuteczności. 8 wejść i wszystkie trafione. Aktualny stan 2110. Ciekawe co jutro przyniesie dzień.

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

jaką wielkością pozycji grasz? i jaki stosunek TP do SL?

4expage
Gaduła
Gaduła

1lot , sl 10pipsów, TP 1p - nie czekam dłużej - już nie raz wprowadziło mnie to w pole. Dopracowuje strategie. Jeśli będę miał na 100 wejść 3 błedy wtedy będę grał wysokim lotem przy 1p

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

4expage pisze:1lot , sl 10pipsów, TP 1p - nie czekam dłużej - już nie raz wprowadziło mnie to w pole. Dopracowuje strategie. Jeśli będę miał na 100 wejść 3 błedy wtedy będę grał wysokim lotem przy 1p

No genialne ! Moim zdaniem powinienes pomyslec nad zwiekszeniem RR czyli SL 100 a TP 0,5 pipa. To bylo by cos !

4expage
Gaduła
Gaduła

overall. Jeśli strategia działa to wtedy robi się 8lot i jeden pip w zupełności wystarczy na jedni pewne wejście. Dociera?

mad_bobul
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mad_bobul »

4expage pisze:1lot , sl 10pipsów, TP 1p - nie czekam dłużej - już nie raz wprowadziło mnie to w pole. Dopracowuje strategie. Jeśli będę miał na 100 wejść 3 błedy wtedy będę grał wysokim lotem przy 1p
Heh...

Ludzie marzą o skuteczności 60%, a tych chcesz uzyskać 97% :]? Powodzenia... Kilka transakcji dziennie średnio - czyli najpóźniej za kilka dni wypłuczesz tą kasę do końca.

BTW - Jest jakaś szansa jak nie na myfxbook-a, to przynajmniej na jakiś zrzut ekranu od czasu do czasu?

Madins
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Madins »

Nie ma sie co spinac i pouczac. Przeciez to fake na calego. Najpewniej autor zrobil jakis zaklad, albo robi badani nt reakcji otoczenia i ma niezly ubaw. Bana gosciowi i po sprawie :-D
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.

ODPOWIEDZ