DayTrading: Czwartek 18.04.2013
- zastapmnie
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 18.04.2013
słaba ta reakcja na dane
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
pamiętajmy że często stawiają "drobne" zlecenia właśnie po to żeby ich wycięło a wraz z nimi ileś tysięcy płotek aby potem móc spokojnie zarabiaćatlanticos pisze: wytnie ich jak kosiarka

dużo informacji się puszcza w obieg duży szum się robi, wszyscy polują na stopy

dlatego w tym strasznym rejwachu trzeba mieć coś prosteog jak cep czekać na sygnał i walić ich po głowie kiedy się nie spodziewają
Żaba moim pierwszym autem była nieśmiertelna mazda 323f - japońska, prosta jak budowa cepa i niezawodna, także wiem o czym mówisz

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
i szarpanie na EUR USD
minutówka i m5 mają jeszcze zasięg do góry ale nie jestem pewien jak długo to potrwa, jakieś pomysły kiedy mniej szarpania?Nowy123 pisze:i szarpanie na EUR USD

- atlanticos
- Maniak
ja w S-ce od 3073...a co tam... od czego sa Sl w razie czego
górna banda flagi była
górna banda flagi była
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
-
- Gaduła
Kabel ruszył do góry a EURGBP na H1 czeka na edka żeby się oberwać - tylko na co czeka edek?
YoungDentist pisze:Kabel ruszył do góry a EURGBP na H1 czeka na edka żeby się oberwać - tylko na co czeka edek?
kabel raczej wyzej nie pojdzie.
niby edek odbił się nieco na h4 ale wczoraj odbił się z kolei w góre od 3009 i jak na razie nie wiem ,ale troche wygląda jakby jednak dalej miał zamiar testować maksima.atlanticos pisze:ja w S-ce od 3073...a co tam... od czego sa Sl w razie czego
górna banda flagi była
- atlanticos
- Maniak
oczywiście że bedzie testowal choc nie wiem czy maksima czy okolice 1.3140 ale od wczorajszego zjazdu naliczylem dopiero 4 fale na h1... jeszcze 5 w doł mi tu najpierw pasujelaktor pisze:niby edek odbił się nieco na h4 ale wczoraj odbił się z kolei w góre od 3009 i jak na razie nie wiem ,ale troche wygląda jakby jednak dalej miał zamiar testować maksima.atlanticos pisze:ja w S-ce od 3073...a co tam... od czego sa Sl w razie czego
górna banda flagi była
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
57% jest na Lrafmax pisze:YoungDentist pisze:Kabel ruszył do góry a EURGBP na H1 czeka na edka żeby się oberwać - tylko na co czeka edek?
kabel raczej wyzej nie pojdzie.
mogliby ich przewieźć,