DayTrading: Czwartek 18.04.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 18 kwie 2013, 23:43

Wzrost
20
43%
Bez zmian
7
15%
Spadek
20
43%

Liczba głosów: 47

rafmax
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 18.04.2013

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

Nowy123 pisze:kable zaliczyl 50 Fibo na 1 h tej falki spadkowej ostaniej
czas go powitac na ok 1,51
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

Nowy123 pisze:kable zaliczyl 50 Fibo na 1 h tej falki spadkowej ostaniej
i mogłby na tym poprzestać

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

laktor pisze:Moja kula mówi m5 m15 jeszcze nieco w dół ale potem coś mi się widzi UUUUUUP na wypasie :mrgreen:
martwi mnie troche to co zrobił kabel względem mojej nowej kuli - 13 53 napisałem że będzie lekki down potem mocny UP i kabel dokładnie to zrobił teraz opada i nie wiem co dalej ale fakt że zachował się tak idealni w stosunku do tego co wtedy mówiłem to zły znak 8) normalnie kabel najgorzej mi jest prognozować a tu było paredziesiąt pips do wzięcia po tym jak napisałem o up -tym samym korci mnie aby kule testować na większych pozycjach na innych parach i to mnei wkurza- miałem testować na demo a tu takich lucky punch co do kabla którego nie znoszę, musze wyrzucić kulę bo mnie teraz za bardzo nęci aby znowu poszukać takiego sygnału jak poprzednio pokazywałem i się zapakować po uszy 8)

swoją drogą co dalej z edkiem? przestało szarpać? :d
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

u mnie przestało :)

zaraz chwila prawdy na edku...dolna banda flagi...jak to pusci to 1.30 lub 1.2980 zobaczymy
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

laktor pisze:
laktor pisze:Moja kula mówi m5 m15 jeszcze nieco w dół ale potem coś mi się widzi UUUUUUP na wypasie :mrgreen:
martwi mnie troche to co zrobił kabel względem mojej nowej kuli - 13 53 napisałem że będzie lekki down potem mocny UP i kabel dokładnie to zrobił teraz opada i nie wiem co dalej ale fakt że zachował się tak idealni w stosunku do tego co wtedy mówiłem to zły znak 8) normalnie kabel najgorzej mi jest prognozować a tu było paredziesiąt pips do wzięcia po tym jak napisałem o up -tym samym korci mnie aby kule testować na większych pozycjach na innych parach i to mnei wkurza- miałem testować na demo a tu takich lucky punch co do kabla którego nie znoszę, musze wyrzucić kulę bo mnie teraz za bardzo nęci aby znowu poszukać takiego sygnału jak poprzednio pokazywałem i się zapakować po uszy 8)

nie ryzykuj! testuj na demo! ja przez kilkanaście miesięcy testowałem system - niestety nie jest w 100% automatyczny, człowiek musi go pilnować. Ale zaletą jego jest to, że jest bezpieczny i można wchodzić z dużym depo

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

Bemowo pisze:
laktor pisze:

nie ryzykuj! testuj na demo! ja przez kilkanaście miesięcy testowałem system - niestety nie jest w 100% automatyczny, człowiek musi go pilnować. Ale zaletą jego jest to, że jest bezpieczny i można wchodzić z dużym depo

co racja to racja od zarabiania mam 2 inne szklane kule.

Nic ładna pogoda - jadę na grilla i żegnam Panów wielu pipsów życząc! :564:

ps.
Kabel dalej będzie rosnąć - mam nadzieje że się myle bo inaczej nowa kula mnie wciągnie :twisted:
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

ejki ujki na wsparciach, jak przebiją to może być piekiełko

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

Riczard! widzisz i nie grzmisz...?!
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

pr7emo pisze:ejki ujki na wsparciach, jak przebiją to może być piekiełko

padnie ja kpadnie SP500 ;) nizej tam cel 1515 okolice smialo

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

atlanticos pisze:u mnie przestało :)

zaraz chwila prawdy na edku...dolna banda flagi...jak to pusci to 1.30 lub 1.2980 zobaczymy
o ile nie zrobi rgr-a całotygodniowego

Zablokowany