czas go powitac na ok 1,51Nowy123 pisze:kable zaliczyl 50 Fibo na 1 h tej falki spadkowej ostaniej
DayTrading: Czwartek 18.04.2013
Re: DayTrading: Czwartek 18.04.2013
i mogłby na tym poprzestaćNowy123 pisze:kable zaliczyl 50 Fibo na 1 h tej falki spadkowej ostaniej
martwi mnie troche to co zrobił kabel względem mojej nowej kuli - 13 53 napisałem że będzie lekki down potem mocny UP i kabel dokładnie to zrobił teraz opada i nie wiem co dalej ale fakt że zachował się tak idealni w stosunku do tego co wtedy mówiłem to zły znaklaktor pisze:Moja kula mówi m5 m15 jeszcze nieco w dół ale potem coś mi się widzi UUUUUUP na wypasie

swoją drogą co dalej z edkiem? przestało szarpać?

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
- atlanticos
- Maniak
u mnie przestało 
zaraz chwila prawdy na edku...dolna banda flagi...jak to pusci to 1.30 lub 1.2980 zobaczymy

zaraz chwila prawdy na edku...dolna banda flagi...jak to pusci to 1.30 lub 1.2980 zobaczymy
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
nie ryzykuj! testuj na demo! ja przez kilkanaście miesięcy testowałem system - niestety nie jest w 100% automatyczny, człowiek musi go pilnować. Ale zaletą jego jest to, że jest bezpieczny i można wchodzić z dużym depolaktor pisze:martwi mnie troche to co zrobił kabel względem mojej nowej kuli - 13 53 napisałem że będzie lekki down potem mocny UP i kabel dokładnie to zrobił teraz opada i nie wiem co dalej ale fakt że zachował się tak idealni w stosunku do tego co wtedy mówiłem to zły znaklaktor pisze:Moja kula mówi m5 m15 jeszcze nieco w dół ale potem coś mi się widzi UUUUUUP na wypasienormalnie kabel najgorzej mi jest prognozować a tu było paredziesiąt pips do wzięcia po tym jak napisałem o up -tym samym korci mnie aby kule testować na większych pozycjach na innych parach i to mnei wkurza- miałem testować na demo a tu takich lucky punch co do kabla którego nie znoszę, musze wyrzucić kulę bo mnie teraz za bardzo nęci aby znowu poszukać takiego sygnału jak poprzednio pokazywałem i się zapakować po uszy
![]()
Bemowo pisze:nie ryzykuj! testuj na demo! ja przez kilkanaście miesięcy testowałem system - niestety nie jest w 100% automatyczny, człowiek musi go pilnować. Ale zaletą jego jest to, że jest bezpieczny i można wchodzić z dużym depolaktor pisze:martwi mnie troche to co zrobił kabel względem mojej nowej kuli - 13 53 napisałem że będzie lekki down potem mocny UP i kabel dokładnie to zrobił teraz opada i nie wiem co dalej ale fakt że zachował się tak idealni w stosunku do tego co wtedy mówiłem to zły znaklaktor pisze:Moja kula mówi m5 m15 jeszcze nieco w dół ale potem coś mi się widzi UUUUUUP na wypasienormalnie kabel najgorzej mi jest prognozować a tu było paredziesiąt pips do wzięcia po tym jak napisałem o up -tym samym korci mnie aby kule testować na większych pozycjach na innych parach i to mnei wkurza- miałem testować na demo a tu takich lucky punch co do kabla którego nie znoszę, musze wyrzucić kulę bo mnie teraz za bardzo nęci aby znowu poszukać takiego sygnału jak poprzednio pokazywałem i się zapakować po uszy
![]()
co racja to racja od zarabiania mam 2 inne szklane kule.
Nic ładna pogoda - jadę na grilla i żegnam Panów wielu pipsów życząc!

ps.
Kabel dalej będzie rosnąć - mam nadzieje że się myle bo inaczej nowa kula mnie wciągnie

Aut viam inveniam aut faciam
ejki ujki na wsparciach, jak przebiją to może być piekiełko
Riczard! widzisz i nie grzmisz...?!
pr7emo pisze:ejki ujki na wsparciach, jak przebiją to może być piekiełko
padnie ja kpadnie SP500

o ile nie zrobi rgr-a całotygodniowegoatlanticos pisze:u mnie przestało