requote

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
mlody87
Gaduła
Gaduła

requote

Nieprzeczytany post autor: mlody87 »

Witam,
Mam ostatnio taki problem. Handluje na DAXie. Przy otwieraniu ceny w platformie mam ustawione maksymalne odchylenie od ceny na 40 punktow. Dzisiaj nie mogłem otworzyć praktycznie żadnej pozycji. Otwieram pozycje za pomocą OneClickTrading i dodatkowo przy takiej akcji okienko zawsze znika i musze je wyciągać na nowo. Może ktoś mi pomóc i wytłumaczyć o co chodzi? Screen poniżej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Re: requote

Nieprzeczytany post autor: raposo »

No trudno coś więcej powiedzieć, poza tym, że dostawałeś rekwotowania. Jeśli to demo to spróbuj z większym odchyleniem i zobacz czy jest ono wykorzystywane. Może to było chwilowe lub problem leżał po stronie serwera brokera. Ciężko powiedzieć.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

mlody87
Gaduła
Gaduła

Problem w tym, że to się dzieje praktycznie codziennie ;) Wieksze odchylenie to juz bedzie masakra bo zupelnie w innym miejscu niz chcialem ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

To demo czy real? Broker MM jak rozumiem?
Dzieje się tak na wszystkich instrumentach czy tylko na DAXie?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

mlody87
Gaduła
Gaduła

Real, broker mm, Admiral, pisałem już do nich 2 maile (do dzialu technicznego ale nie dostalem odpowiedzi) wiec wyslalem dzisiaj trzeciego do mojego 'opiekuna' konta. Na wszystkich, dzisiaj mialem taki przypadej na EUR/USD.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Pytanie kluczowe - zarabiałeś wcześniej ? :)

Bardzo prawdopodobne że podpadłeś... Niestety, dział techniczny nic ci nie odpisze. Jedyne co Ci pozostaje - zmienić broka. 4 sekundy na realizacje zlecenia to śmiech na sali. Masz to na stałe przypisane do konta.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Jak dla mnie to już sam sobie odpowiedział na pytanie gdzie leży problem trzema pierwszymi słowami... :)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Raczej tym trzecim, na literkę A...

mlody87
Gaduła
Gaduła

Dzięki Panowie za szybkie odpowiedzi :) Zarabiałem, nie dużo ale regularnie, po tym jak zaczęły się te akcje to przestałem, cel osiągnięty. Skalpowałem u nich, niby to dla nich żaden problem ale jak widać coś się odmieniło.
Faktycznie rozejrzę się za lepszym brokiem do skalpowania z niższymi spreadami i szybszą realizacją zanim oddam cały depozyt :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

No akurat ze znalezieniem nie będziesz miał problemu... Popatrz sobie do działu http://forex-nawigator.biz/forum/broker ... x-f25.html , do wyboru do koloru.

ODPOWIEDZ