requote
requote
Witam,
Mam ostatnio taki problem. Handluje na DAXie. Przy otwieraniu ceny w platformie mam ustawione maksymalne odchylenie od ceny na 40 punktow. Dzisiaj nie mogłem otworzyć praktycznie żadnej pozycji. Otwieram pozycje za pomocą OneClickTrading i dodatkowo przy takiej akcji okienko zawsze znika i musze je wyciągać na nowo. Może ktoś mi pomóc i wytłumaczyć o co chodzi? Screen poniżej.
Mam ostatnio taki problem. Handluje na DAXie. Przy otwieraniu ceny w platformie mam ustawione maksymalne odchylenie od ceny na 40 punktow. Dzisiaj nie mogłem otworzyć praktycznie żadnej pozycji. Otwieram pozycje za pomocą OneClickTrading i dodatkowo przy takiej akcji okienko zawsze znika i musze je wyciągać na nowo. Może ktoś mi pomóc i wytłumaczyć o co chodzi? Screen poniżej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: requote
No trudno coś więcej powiedzieć, poza tym, że dostawałeś rekwotowania. Jeśli to demo to spróbuj z większym odchyleniem i zobacz czy jest ono wykorzystywane. Może to było chwilowe lub problem leżał po stronie serwera brokera. Ciężko powiedzieć.
www.ForexClub.pl
Aktualności i edukacja
Forex, Akcje, ETF, Opcje, Futures, Crypto
Forex Club Tools
dla MT4 i MT5
Program Podatek
oblicz podatek od zagranicznego brokera
Problem w tym, że to się dzieje praktycznie codziennie
Wieksze odchylenie to juz bedzie masakra bo zupelnie w innym miejscu niz chcialem 
To demo czy real? Broker MM jak rozumiem?
Dzieje się tak na wszystkich instrumentach czy tylko na DAXie?
Dzieje się tak na wszystkich instrumentach czy tylko na DAXie?
www.ForexClub.pl
Aktualności i edukacja
Forex Club Tools
dla MT4 i MT5
Program Podatek
Real, broker mm, Admiral, pisałem już do nich 2 maile (do dzialu technicznego ale nie dostalem odpowiedzi) wiec wyslalem dzisiaj trzeciego do mojego 'opiekuna' konta. Na wszystkich, dzisiaj mialem taki przypadej na EUR/USD.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pytanie kluczowe - zarabiałeś wcześniej ? 
Bardzo prawdopodobne że podpadłeś... Niestety, dział techniczny nic ci nie odpisze. Jedyne co Ci pozostaje - zmienić broka. 4 sekundy na realizacje zlecenia to śmiech na sali. Masz to na stałe przypisane do konta.
Bardzo prawdopodobne że podpadłeś... Niestety, dział techniczny nic ci nie odpisze. Jedyne co Ci pozostaje - zmienić broka. 4 sekundy na realizacje zlecenia to śmiech na sali. Masz to na stałe przypisane do konta.
Jak dla mnie to już sam sobie odpowiedział na pytanie gdzie leży problem trzema pierwszymi słowami... 
www.ForexClub.pl
Aktualności i edukacja
Forex Club Tools
dla MT4 i MT5
Program Podatek
Raczej tym trzecim, na literkę A...
Dzięki Panowie za szybkie odpowiedzi
Zarabiałem, nie dużo ale regularnie, po tym jak zaczęły się te akcje to przestałem, cel osiągnięty. Skalpowałem u nich, niby to dla nich żaden problem ale jak widać coś się odmieniło.
Faktycznie rozejrzę się za lepszym brokiem do skalpowania z niższymi spreadami i szybszą realizacją zanim oddam cały depozyt
Faktycznie rozejrzę się za lepszym brokiem do skalpowania z niższymi spreadami i szybszą realizacją zanim oddam cały depozyt
No akurat ze znalezieniem nie będziesz miał problemu... Popatrz sobie do działu http://forex-nawigator.biz/forum/broker ... x-f25.html , do wyboru do koloru.