DayTrading: Środa 17.04.2013
Re: DayTrading: Środa 17.04.2013
Od razu czy z przystankiem 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
nie było mnie prawie cały dzien przy kompie ale widze ze piekna demolka na edziu dzis. były jakies fundamenty dzis pod ten spadek?
ejman 300pipek zjazdu zaliczyl, bedzie tak jak ostatnio co zjechal 400?
- atlanticos
- Maniak
rafmax pisze:nie było mnie prawie cały dzien przy kompie ale widze ze piekna demolka na edziu dzis. były jakies fundamenty dzis pod ten spadek?
to ja zapytam inaczej...a były wcześniej jakieś pod wzrost?

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Doskonała riposta. Tłumaczy wszystko.atlanticos pisze:rafmax pisze:nie było mnie prawie cały dzien przy kompie ale widze ze piekna demolka na edziu dzis. były jakies fundamenty dzis pod ten spadek?

Aż miło wstać z drzemki. Najstarsze moje zlecenia są aż z 28 maja. I się zastanawiam. Zamykać już wsio, czy też jeszcze coś spadnie.
Chyba jednak najlepiej poczekać do nocy aż się ustabilizuje i na noc zamknąć i od jutra zacząć wszystko na nowo.
THIS IS ME

http://www.mt4i.com/users/polbanda/stats
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2013, 18:48 przez kashper, łącznie zmieniany 1 raz.
Zadałem konkretne pytanie otrzymałem durna odpowiedz, ale wybaczam bo jak ktos 3 tygodnie czeka az spadnie to dzis mogł poczuc lekki przypływ euforiiatlanticos pisze:rafmax pisze:nie było mnie prawie cały dzien przy kompie ale widze ze piekna demolka na edziu dzis. były jakies fundamenty dzis pod ten spadek?

Ej on serio napisał. Nie było żadnych danych a taki wystrzał. To była być może realizacja krótkich pozycji (short-covering). Ale tego nie dowiemy sie nigdy.rafmax pisze:Zadałem konkretne pytanie otrzymałem durna odpowiedz, ale wybaczam bo jak ktos 3 tygodnie czeka az spadnie to dzis mogł poczuc lekki przypływ euforiiatlanticos pisze:rafmax pisze:nie było mnie prawie cały dzien przy kompie ale widze ze piekna demolka na edziu dzis. były jakies fundamenty dzis pod ten spadek?
Ej on serio napisał. Nie było żadnych danych a taki wystrzał. To była być może realizacja krótkich pozycji (short-covering). Ale tego nie dowiemy sie nigdy.[/quote]kashper pisze:Zadałem konkretne pytanie otrzymałem durna odpowiedz, ale wybaczam bo jak ktos 3 tygodnie czeka az spadnie to dzis mogł poczuc lekki przypływ euforiirafmax pisze:rafmax pisze:nie było mnie prawie cały dzien przy kompie ale widze ze piekna demolka na edziu dzis. były jakies fundamenty dzis pod ten spadek?
OK, dzieki. O to mi chodziło.
edit:
ktos kupuje teraz na wsparciu i RN?? czy juz wszyscy misie jestescie?

wszyscy jesteśmy misiami 

Ja lapie spadajace noze. ;p Jeszcze z 10 pip w gore i wychodze, bo ostre, oj ostre te noze.