od piatku mamy juz chyba trend spadkowy na ejku, a wczorajszy up to korekta spadkow, nawet do 130 nie dobili. Do konca kwietnia 120 obstawiam. Taka moje subiektywna ocena
Arturm21 pisze:od piatku mamy juz chyba trend spadkowy na ejku, a wczorajszy up to korekta spadkow, nawet do 130 nie dobili. Do konca kwietnia 120 obstawiam. Taka moje subiektywna ocena
Zgadzam się z Tobą w 100%, Formacja V by na to wskazywała. Ale zobaczymy jak będzie.
pisałem rano ze wczorajsze wzrosty były sztuczne do granic absurdu to nikt nie słuchał... a ja na 3183 dorzuciłem kolejną S-kę i w tym tygodniu mogę już trejdowanie skończyć... nawet jak podbijemy jeszcze trochę w górę to tydzień skończymy i tak w okolicach 1.2950-1.30 jak powtarzałem od kilku dni... powinniśmy tam leciec od razu ale banksterka postanowila na maksa pozamykac pozycje S-kowiczom ale po tak słabym ZEW i dobrych danych z rynku nieruchomości to aż pachniało wałkiem
sądze że do piątku będziemy się bujali między 1.30 a 1.3140 żeby w piątek zje...c sie w przepasc...ale to moja opinia...mozecie sobie ja zapisac i mi wytknac jesli sie nie sprawdzi
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2013, 16:37 przez atlanticos, łącznie zmieniany 3 razy.