10000 real

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
kamelus
Bywalec
Bywalec

Re: 10000 real

Nieprzeczytany post autor: kamelus »

Nie przejmuj sie ,to nie twoja wina :)
http://www.ted.com/talks/laurie_santos.html

Awatar użytkownika
rayzeel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rayzeel »

Obrazek

Awatar użytkownika
rayzeel
Gaduła
Gaduła

Obrazek

4expage
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 4expage »

"Panie Edison, dlaczego nie rezygnuje pan po 5000 porażek?”, Edison: „Młody człowieku, nie rozumie pan, to nie porażka. Znalazłem tylko 5000 sposobów, które nie działają. Dzięki czemu jestem o 5000 prób bliżej rozwiązania”.

Oto w życiu chodzi.

PaulGilbert
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: PaulGilbert »

:-))))

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

4expage pisze:"Panie Edison, dlaczego nie rezygnuje pan po 5000 porażek?”, Edison: „Młody człowieku, nie rozumie pan, to nie porażka. Znalazłem tylko 5000 sposobów, które nie działają. Dzięki czemu jestem o 5000 prób bliżej rozwiązania”.

Oto w życiu chodzi.
Jeśli dobrze liczę to jest czwarty depozyt... czyli zostało ci jeszcze...yyy... nie ważne, za którymś razem odrobisz wszystkie straty więc w zasadzie kasa się nie ma znaczenia...oczywiście odrobisz w jeden dzień prawda?MISZCZ...
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

Awatar użytkownika
rayzeel
Gaduła
Gaduła

4expage pisze:"Panie Edison, dlaczego nie rezygnuje pan po 5000 porażek?”, Edison: „Młody człowieku, nie rozumie pan, to nie porażka. Znalazłem tylko 5000 sposobów, które nie działają. Dzięki czemu jestem o 5000 prób bliżej rozwiązania”.

Oto w życiu chodzi.
Tylko w tej sentencji jest jeden problem... można równie dobrze próbować milion razy i nic nie osiągnąć. Ludzie jak Edison, czy bliższy naszym czasom Steve Jobs byli wizjonerami i potrafili sobie wyobrazić przyszłość swoich działań. Żeby to przenieść na trading to trzeba widzieć oczyma wyobraźni jakie mogą być efekty danego postępowania - co ma szansę powodzenia, a co nie.
Także nie chodzi o to, żeby po prostu próbować, ale robić to tak, żeby każde kolejne podejście było o krok dalej. Drepcząc w miejscu jeszcze nikt nigdzie nie zaszedł. Poza tym wyciągać wnioski też trzeba umieć (i chcieć).
Pozdrawiam.

4expage
Gaduła
Gaduła

Rynek prosty nie jest. Teraz z pozostałym kapitałem 1740 testuje nową strategie wejść. Jeśli chodzi o aktualizowane wpisy mozna poczytać http://zarabianie-na-forex.pl/10000-na-forex

Awatar użytkownika
muchacho_
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: muchacho_ »

Tylko po co "testowac" prawdziwym kapitalem jak mozesz robic to na demo i nie tracic niepotrzebnie pieniedzy. Oba Twoje dzienniki udowadniaja, ze nie za bardzo wiesz co robisz. Zamiast tracic niepotrzebnie pieniadze skup sie na razie na demo. Tak, wiadomo, ze demo to nie to samo co real, ale jezeli nie bedziesz w stanie regularnie zarabiac na demo to tym bardziej nie zarobic na prawdziwym rachunku.
There is no point in having a plan B because it distracts from plan A. - Will Smith
Obrazek

4expage
Gaduła
Gaduła

Każdy to wie, że inaczej zarządza się finansami na demie i realu. Musi być autentycznie więc i musi być prawdziwa gotówa

ODPOWIEDZ