BOCZEK pisze:ILE???Nowy123 pisze: EUR USD czekamy na 13 135 45
13135 -45
DAX przebil wspracie
BOCZEK pisze:ILE???Nowy123 pisze: EUR USD czekamy na 13 135 45
Patrzyłem bardziej na świeczki h12, h4 i h1. Typowa formacja V i odwrocenie trendu.BOCZEK pisze:gdzie wy widzicie podobieństwo?cajto pisze:Taa, pomysły, pobożne życzenia, rzadziej rzetelne analizy, ot taki wątek
Ja tak jak mówiłem, dalej będę mówił, niech doleci nawet edek na 1.35, i ejek na 130+, więcej zarobie. Od piątku gdzie poszły do góry i ujek i ejek miałem poustawiane loty eski co 1 figure od 97-99 z tp na 96, i tak samo od 127 do 131 z tp na 125, nie wierzyliscie że poleci do dolu, a ja wierzylematlanticos pisze:te wzrostu wczoraj po slabych danych z euro byly sztuczne do granic absurdu....takie moje zdanie... a zawsze jak idzie nadmuchany sztucznie balon to pod koniec trendu i peka... ale pewnie zaraz ktos napisze ze znowu wieszcze katastrofeale jak tego nie robic skoro usa idzie w dobrym kierunku, a w europie recesja w polowie strefy i nie widac symptomow poprawy... dupnie konkretnie jak tylko wytna Ski moze dzis moze za tydzien...ale niedługo
Co to jest fibra?cajto pisze:No to ja zaatakuję z lewej flanki - mozliwa budowa flagi na Edku H1 o potencjalnym zasięgu 1.334x, co byłoby równoznaczne z dojściem do poziomu 61.8F na D1.
Taka budowa trochę potrwa, możliwe więc że duże ruchy na fiberze zobaczymy dziś jak świnia niebo
duza pozycje masz na eS ze tak naganiasz;-) kogo tu obchodza dramaty panstwa;-) niech sie wali aty pipki zbieraj:-Datlanticos pisze:te wzrostu wczoraj po slabych danych z euro byly sztuczne do granic absurdu....takie moje zdanie... a zawsze jak idzie nadmuchany sztucznie balon to pod koniec trendu i peka... ale pewnie zaraz ktos napisze ze znowu wieszcze katastrofeale jak tego nie robic skoro usa idzie w dobrym kierunku, a w europie recesja w polowie strefy i nie widac symptomow poprawy... dupnie konkretnie jak tylko wytna Ski moze dzis moze za tydzien...ale niedługo