No ja do tego 128.20 doloze eske wlasnie w okolicach 130.30-50Nowy123 pisze:130 50 dopiero S wieksze na E J a tak to L
DayTrading: Środa 17.04.2013
Re: DayTrading: Środa 17.04.2013
to mu jeszcze chwile zejdzie do 130 50 ale nic czekamy
Generalnie znalazłem mega analogiczną sytuację do tej co jest teraz to co się może wydarzyć na ejku, spojrzcie sobie na 24.03.2010-24.04.2010.
A jak sami wiecie, Historia lubi się powtarzać
A jak sami wiecie, Historia lubi się powtarzać
Cóż za bujna wyobraźnia
Nie prościej zobaczyć na wykresie formację V? Może i prościej, ale jak się ma S to niezbyt wygodnie.
Nie prościej zobaczyć na wykresie formację V? Może i prościej, ale jak się ma S to niezbyt wygodnie.
To że mam eska nie znaczy że marze o tym żeby spadło, jak dla mnie to może podejść pod 135 i dopiero się zjebać. Więcej zarobie. Chyba wrzucamy tutaj swoje pomysły?cajto pisze:Cóż za bujna wyobraźnia![]()
Taa, pomysły, pobożne życzenia, rzadziej rzetelne analizy, ot taki wątek 
jak tam PSXOR miales byc juz na wakacjach dzis a widze ze dalej masz koncert zyczen co do edka i ejka tylko sie spelnic nie chca bo mikolaj to w grudniu przychodzi to moze wtedy sobie na narty pojedzieszpsxor pisze:To że mam eska nie znaczy że marze o tym żeby spadło, jak dla mnie to może podejść pod 135 i dopiero się zjebać. Więcej zarobie. Chyba wrzucamy tutaj swoje pomysły?cajto pisze:Cóż za bujna wyobraźnia![]()
-
Bemowo
eur aud
Atlanticos ja tu jeszcze down nie widzę
Atlanticos ja tu jeszcze down nie widzę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Spokojnie, w tym roku tyle już zarobiłem że mógł bym wyjechać z Polski i nie wracać przez dłuuugohrabia pisze:jak tam PSXOR miales byc juz na wakacjach dzis a widze ze dalej masz koncert zyczen co do edka i ejka tylko sie spelnic nie chca bo mikolaj to w grudniu przychodzi to moze wtedy sobie na narty pojedzieszpsxor pisze:To że mam eska nie znaczy że marze o tym żeby spadło, jak dla mnie to może podejść pod 135 i dopiero się zjebać. Więcej zarobie. Chyba wrzucamy tutaj swoje pomysły?cajto pisze:Cóż za bujna wyobraźnia![]()
Nie prościej zobaczyć na wykresie formację V? Może i prościej, ale jak się ma S to niezbyt wygodnie.hehe...
proszę nie wyśmiewać kolegi, faktycznie historia lubi się powtarzać i wcale ska na ejku nie jest wykluczona
może to również być formacja V i podciągną jeszcze, ale coś mi się wydaje że wczorajszy wzrost na edku był lekusio naciągany i długo na szczytach nie pozostaniemy bo się może odezwać europejski virus o oznaczeniu HCFS
Hiszpania Cypr Francja Słowenia
Pozdrawiam
Nie nie mam otwartej eski na ejku czy edku.
może to również być formacja V i podciągną jeszcze, ale coś mi się wydaje że wczorajszy wzrost na edku był lekusio naciągany i długo na szczytach nie pozostaniemy bo się może odezwać europejski virus o oznaczeniu HCFS
Hiszpania Cypr Francja Słowenia
Pozdrawiam
Nie nie mam otwartej eski na ejku czy edku.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"