No ja do tego 128.20 doloze eske wlasnie w okolicach 130.30-50Nowy123 pisze:130 50 dopiero S wieksze na E J a tak to L

No ja do tego 128.20 doloze eske wlasnie w okolicach 130.30-50Nowy123 pisze:130 50 dopiero S wieksze na E J a tak to L
To że mam eska nie znaczy że marze o tym żeby spadło, jak dla mnie to może podejść pod 135 i dopiero się zjebać. Więcej zarobie. Chyba wrzucamy tutaj swoje pomysły?cajto pisze:Cóż za bujna wyobraźnia![]()
Nie prościej zobaczyć na wykresie formację V? Może i prościej, ale jak się ma S to niezbyt wygodnie.
jak tam PSXOR miales byc juz na wakacjach dzis a widze ze dalej masz koncert zyczen co do edka i ejka tylko sie spelnic nie chca bo mikolaj to w grudniu przychodzi to moze wtedy sobie na narty pojedzieszpsxor pisze:To że mam eska nie znaczy że marze o tym żeby spadło, jak dla mnie to może podejść pod 135 i dopiero się zjebać. Więcej zarobie. Chyba wrzucamy tutaj swoje pomysły?cajto pisze:Cóż za bujna wyobraźnia![]()
Nie prościej zobaczyć na wykresie formację V? Może i prościej, ale jak się ma S to niezbyt wygodnie.
Spokojnie, w tym roku tyle już zarobiłem że mógł bym wyjechać z Polski i nie wracać przez dłuuugohrabia pisze:jak tam PSXOR miales byc juz na wakacjach dzis a widze ze dalej masz koncert zyczen co do edka i ejka tylko sie spelnic nie chca bo mikolaj to w grudniu przychodzi to moze wtedy sobie na narty pojedzieszpsxor pisze:To że mam eska nie znaczy że marze o tym żeby spadło, jak dla mnie to może podejść pod 135 i dopiero się zjebać. Więcej zarobie. Chyba wrzucamy tutaj swoje pomysły?cajto pisze:Cóż za bujna wyobraźnia![]()
Nie prościej zobaczyć na wykresie formację V? Może i prościej, ale jak się ma S to niezbyt wygodnie.hehe...