Napisałem Ci na PRV żeby nie zaśmiecać już forum. Pozdrawiam!Stifler pisze:Wlasnie mam tlumaczenia Essperto, 2-3 pliki
VEGAS
iNWESTOWANIE
Cyz ktos na realu gra tym sposobem a nie tylko demo. Bo z tego co widzę to sami demowicze a co z realem

Ja grałem kiedyś real tym sysem:)Jak zaczynałem swoją przygode z FX:)
Powiem tak: daje zarobić i to sporo:)
pozdrawiam

Powiem tak: daje zarobić i to sporo:)
pozdrawiam
GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html
						Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html
Ja gram na realuwitek777 pisze:Cyz ktos na realu gra tym sposobem a nie tylko demo. Bo z tego co widzę to sami demowicze a co z realem
 Wykorzystuje tylko vegas h1. Zmodyfikowalem go lekko, ale i tak wciaz jest problem z dobrym wyjsciem z transakcji. System swietnie pokazuje wejscia, ale ciezko jest zlapac sie w tunel poniewaz zysk realizujemy na kolejnych poziomach fibo. Na kablu od poczatku roku dokonalem 34 transakcje, w tym tylko 5 bylo stratnych. Ale i tak zyski nie sa oszalamiajace, dokladnie 1256 pips. W porownaniu z goscmi z forex-tsd to malo, bo oni pisza niby o 6000 w ciagu ostatnich 3 miesiacach. Oczywiscie jest to mozliwe jesli ktos ma dar przewidywania i wie kiedy realizowac zysk oraz lapie sie w kazdy tunel. Czy ktos z was tez gra Vegasem 1h?? na realu najlepiej
 Wykorzystuje tylko vegas h1. Zmodyfikowalem go lekko, ale i tak wciaz jest problem z dobrym wyjsciem z transakcji. System swietnie pokazuje wejscia, ale ciezko jest zlapac sie w tunel poniewaz zysk realizujemy na kolejnych poziomach fibo. Na kablu od poczatku roku dokonalem 34 transakcje, w tym tylko 5 bylo stratnych. Ale i tak zyski nie sa oszalamiajace, dokladnie 1256 pips. W porownaniu z goscmi z forex-tsd to malo, bo oni pisza niby o 6000 w ciagu ostatnich 3 miesiacach. Oczywiscie jest to mozliwe jesli ktos ma dar przewidywania i wie kiedy realizowac zysk oraz lapie sie w kazdy tunel. Czy ktos z was tez gra Vegasem 1h?? na realu najlepiej 
- fantoomasX
- Stały bywalec 
Witam wszystkich.
Albo najlepiej wstaw na forum żeby każdy zainteresowany mógł sobie pobrać

Czy mógłbym prosić o to tłumaczenie ? fantoomasX@gmail.comStifler pisze:Wlasnie mam tlumaczenia Essperto, 2-3 pliki
Albo najlepiej wstaw na forum żeby każdy zainteresowany mógł sobie pobrać

- fantoomasX
- Stały bywalec