10000 real
Re: 10000 real
Jestem - 1000 mniej
heh, to nie zdziwię się jak jutro będzie wpłacone kolejne depo... 

Może napiszesz coś o zasadach wejść/wyjść, przedstawisz jakieś screen'y z pozycji.
Póki co ten dziennik jest bezwartościowy dla użytkowników forum ale przedewszystkim dla Ciebie.
Albo inaczej - zadaj sobie pytanie po co założyłeś ten dziennik?
Póki co ten dziennik jest bezwartościowy dla użytkowników forum ale przedewszystkim dla Ciebie.
Albo inaczej - zadaj sobie pytanie po co założyłeś ten dziennik?
- adamkaluza
- Pasjonat
Już? Szybko.4expage pisze:Jestem - 1000 mniej
Eee, to tylko minus 10%. Jutro odrobisz

Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!
I co myślisz że jak będziesz miał większe depo to tego nie przepierniczysz? Człowieku ty prawdopodobnie nie masz zielonego pojęcia o tym czym jest FX, to nie powinien być hazard, bez odpowiedniej wiedzy zginiesz. Jak z tym kontem real to prawda to ja współczuję żonie. Jeszcze powiedz że na podwójnym lewarze jedziesz.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
Rzuć wieczorem monetą, walnij 5 lotów sell lub buy, zależy co wypadnie, idź spać i rano sprawdź jak poszło
.

Nigdy się nie poddawaj...
Ja mam propozycje. Załaduj sie jednym Lotem (1 lot) w eurchf i czekaj, barierę masz na 1.2000 wiec jak tam spadną to i tak nie zaliczysz MC a jest przecież szansa ze wywalą górą prędzej czy pozniej i za kazde 100 pipsow zyskasz sobie 3400 zł. Nie prosciej ?
współczuje żonie
takiemu facetowi to kopa w dupę i won z domu...

Wygranym nie jest ten, kto zgarnia pule najczęściej, wygrany to taki, kto zgarnia najwięcej pieniędzy!
ale to nie ten sam gosciu, tamten ma nick '' kimkolwiek ''
hazard bez dyscpliny i zasad to lipa i szybkie mc.
hazard bez dyscpliny i zasad to lipa i szybkie mc.